Gladskin eczeem review

Ben je eczeem écht te slim af of is het onzin?

Gemiddelde leestijd: 22 minuten
Gladskin eczeem review

Het lezen van een Gladskin eczeem review kan je helpen bij het maken van een goede aankoopbeslissing.

Vandaar heb ik onderzoek gedaan naar de eczeem productlijn van Gladskin en heb ik de producten ook zelf gekocht.

De kans is groot dat je weleens gehoord hebt van Gladskin. De eerste keer dat ik zelf in aanraking kwam met Gladskin was via de radio tijdens een autorit uit mijn werk.

Tegenwoordig verschijnt Gladskin regelmatig in verschillende kranten, radiozenders, social media platformen en reclames.

Gladskin prijst zijn prijzen aan als revolutionaire oplossingen tegen eczeem en andere huidaandoeningen. Ik kan dan ook goed begrijpen dat je op zoek bent gegaan naar reviews en ervaringen waarin eerlijke meningen worden gedeeld.

In dit artikel ga je er dan ook achter komen wat de Gladskin Eczema producten voor jou kunnen betekenen.

Zal de jeuk, droogheid en roodheid van eczeem eindelijk afnemen, of word je weer teleurgesteld als het niet blijkt te werken? Voorkom je geld te verspillen en lees deze complete review van begin tot eind!

Wie zit er achter Gladskin?

Voor het lezen van mijn review en het ontdekken van ervaringen van eczeem patiënten wil je waarschijnlijk eerst iets meer weten over Gladskin en de personen achter dit bedrijf. Immers, ik kan me goed voorstellen dat je wilt weten of ze wel betrouwbaar en échte experts zijn.

Gladskin is een bedrijf en merk dat actief is in meerdere landen. Zij voeren hun onderzoek voornamelijk uit in Zwitserland. Hun missie is om de beste, veiligste producten te creëren en zoveel mogelijk personen te helpen. Ze hebben zelfs de voorpagina van The Times bereikt. Dit geeft ook wel aan hoe groot en bekend dit bedrijf nu al is.

Gladskin valt onder het grote bedrijf Micreos. Het bedrijf wordt gezien als de grootste in de markt omtrent de ontwikkeling van de antibacteriële fagen-technologie. Hiermee wordt bijvoorbeeld gericht op huidaandoeningen, zoals eczeem, acne en rosacea.

Aangezien de Gladskin producten zijn goedgekeurd door vele dermatologen kunnen ze zeker als veilig worden beschouwen.

Gladskin werkt samen met meerdere wetenschappelijke instituten, universiteiten en dermatologen. De namen van de bekendste dermatologen zijn Peter Lio, Richard Antaya en Robert Sidbury.

Al meer dan 100.000 levens veranderd

“We hebben al duizenden mensen met eczeem geholpen. Veel van onze tevreden klanten hebben al meer dan tien producten geprobeerd, voordat ze Gladskin ontdekten. Gladskin vormt een nieuwe categorie in de verlichting van eczeem.”

Lees meer

Zijn de Gladskin producten tegen eczeem te vertrouwen of niet?

Zoals verteld zijn de producten goedgekeurd door veel dermatologen, oftewel huidspecialisten. Ook worden de producten gemaakt door middel van grondig wetenschappelijk onderzoek. Gladskin is dus zeker een betrouwbare aanbieder van eczeem gerelateerde producten.

Zelf heb ik ook meerdere malen contact opgenomen met de Gladskin medewerkers binnen Nederland. Zij sturen uitgebreide antwoorden terug per e-mail, altijd dezelfde of uiterlijk binnen één werkdag.

Je hoeft je dus écht geen zorgen te maken of je de producten wel netjes thuis krijgt afgeleverd.

Welke eczeem gerelateerde producten verkoopt Gladskin?

Op de website Gladskin.nl vind je verschillende producten in de categorie eczeem. De bekendste producten zijn de Eczema Cream en Eczema Gel.

Beide producten bevatten Staphefekt™. Dit is een door Gladskin ontwikkeld enzym waarmee de eczeem-veroorzakende bacterie Staphylococcus aureus, afgekort Staph, kan worden aangepakt. Het bijzondere aan dit enzym is dat het de slechte bacteriën doodt, terwijl de gezonde bacteriën intact blijven.

Dit is dan ook het grote verschil met anderen producten, waarmee ook de goede bacteriën worden aangetast, wat niet gunstig is voor eczeem en de huid in het algemeen.

Hieronder ga ik toelichten wat het verschil is tussen de Eczema Cream en de Eczema Gel:

Eczema Cream

Het meest verkochte Gladskin eczeem product heet Gladskin Eczema Cream. Deze is verkrijgbaar in een volume van 15, 30, 50 tot 100 milliliter. De formule van de Cream is speciaal ontwikkeld om de huid bescherming te bieden tegen uitdroging. Dit product is dan ook zeer geschikt voor de droge tot zeer droge huid. Immers, veel mensen met eczeem zullen klachten van een droge huid herkennen.

Ingrediënten in Gladskin Eczema Cream: Aqua, Glycerin, Vaselinum album, Cera cetomacrogolis emulsificans, Paraffinum liquidum, Arginine HCl, Sodium chloride, Tromethamine, Staphefekt™ SA.100 C2.5, Calcium chloride

Het belangrijkste ingrediënt in de Gladskin Eczema Cream is Staphefekt™ waarmee selectief de eczeem-veroorzakende bacterie Staph wordt aangepakt.

Eczema Gel

Naast de Cream bestaat ook de Gladskin Eczema Gel. Deze is ook verkrijgbaar in een volume van 15, 30, 50 tot 100 milliliter. Het verschil met de Cream is dat deze Gel is geformuleerd op waterbasis. Dit maakt de Gel meer geschikt voor de vettere huid. Tevens zitten er minder ingrediënten in de Gel, wat het een betere keuze maakt voor personen met eventuele intoleranties voor bepaalde ingrediënten in de normale crème. Wanneer je de Gel toch aanbrengt op een droge huid, kan er een trekkerig of strak gevoel ontstaan. Daarom adviseer ik je om ook een aanvullende hydraterende crème te gebruiken om ook de uitdroging tegen te gaan.

Ingrediënten in Gladskin Eczema Gel: Aqua, Propylene glycol, Hydroxypropyl methylcellulose, Glycerin, Arginine HCl, Sodium chloride, Tromethamine, SA.100 C2.5, Calcium chloride

Het belangrijkste ingrediënt in de Gladskin Eczema Gel is Staphefekt™ waarmee selectief de eczeem-veroorzakende bacterie Staph wordt aangepakt.

Beide producten bevatten dezelfde concentratie van het werkzame ingrediënt Staphefekt™. Hoewel de Cream en Gel dus even effectief zijn in het bestrijden van S. aureus, is er wel een verschil in de samenstelling en textuur.

Al meer dan 100.000 levens veranderd

“We hebben al duizenden mensen met eczeem geholpen. Veel van onze tevreden klanten hebben al meer dan tien producten geprobeerd, voordat ze Gladskin ontdekten. Gladskin vormt een nieuwe categorie in de verlichting van eczeem.”

Lees meer

Andere Gladskin producten die geschikt zijn voor de eczeemgevoelige huid

Naast de populaire Gladskin Eczema Cream en Gel worden er nog meer producten aanbevolen voor de behandeling van eczeem Deze producten bevatten geen Staphefekt™, maar zijn wel geformuleerd voor de eczeemgevoelige huid, zodat irritatie door contact met ingrediënten in andere producten kan worden voorkomen.

Body Wash

De 100% zeepvrije Body Wash bestaat uit slechts 4 ingrediënten die de werking van Staphefekt™ niet negatief beïnvloeden, namelijk: Glycerin, Decyl Glucoside, Aqua (Water) en Lactic Acid. Zoals de naam al aangeeft is de Body Wash bedoelt om je lichaam te reinigen. Aangezien veel eczeem patiënten meer last krijgen van een droge huid en eczeem door bepaalde ingrediënten in bepaalde shampoo en lichaamszepen kan de Gladskin Body Wash een erg veilig keuze zijn. Het ingrediënt Glycerin is zelfs een huideigen stof die bekend staat om vocht vast te houden. Het product is dan ook geschikt voor de extreem droge en gevoelige huid.

Scrub

Veel eczeem patiënten hebben last van schilfers. Het kan daarom raadzaam zijn om eens in de zoveel tijd een milde scrub te gebruiken. Met een scrub kun je namelijk de dode huidresten van je huid verwijderen. Daarnaast zal de huid worden verzacht. Deze Gladskin Scrub is speciaal ontwikkeld voor mensen met een gevoelige huid.

Daily care

Bovendien hebben veel eczeem patiënten last van jeuk. Dit wordt veelal veroorzaakt door een droge huid. Dankzij de Gladskin Daily Care kun je op veilige wijze de huid gehydrateerd houden. Het is dan ook een moisturizer, oftewel een vochtinbrengende crème.

Gladskin Eczema Gel en Cream
Gladskin producten

Al meer dan 100.000 levens veranderd

“We hebben al duizenden mensen met eczeem geholpen. Veel van onze tevreden klanten hebben al meer dan tien producten geprobeerd, voordat ze Gladskin ontdekten. Gladskin vormt een nieuwe categorie in de verlichting van eczeem.”

Lees meer

Verdwijnt alle eczeem écht door Gladskin te gebruiken? Ervaringen

Aangezien bekend is dat de Staphylococcus aureus bacterie bij veel soorten eczeem is betrokken, kan Gladskin Eczema Cream of Gel helpen de klachten te verlichten.

Constitutioneel (ook bekend als atopisch of aangeboren) eczeem is de meest voorkomende vorm van eczeem waarbij de invloed van S. aureus zeer duidelijk vastgesteld is.

Als je last hebt van eczeem kan het dus zeker de moeite waard zijn om eens de producten van Gladskin te proberen. Dit kan vooral interessant zijn als je de bijwerkingen van antibiotica of corticosteroïde wilt voorkomen. Ook wordt door veel eczeem behandelingen het immuunsysteem onderdrukt, wat je waarschijnlijk liever wilt komen. Gladskin biedt dan mogelijk de perfecte oplossing voor verlichting van je klachten.

Gladskin is toegankelijk voor een grote groep mensen. Het kan namelijk al worden gebruikt voor baby’s die 3 maanden oud zijn. Daarnaast mag de Cream of Gel 2 tot 3 keer per dag worden aangebracht op de plekken van je eczeem.

Duizenden mensen hebben Gladskin geprobeerd tegen hun eczeem en zijn zeer positief. Veel van de klanten hebben bijvoorbeeld al 10 producten geprobeerd voordat zij Gladskin ontdekten. 4 op de 5 Gladskin gebruikers ervaren een aanzienlijke verbetering aan hun eczeem, roodheid en jeuk. Dit laat wel zien dat Gladskin anders is dan andere populaire eczeemzalven en crèmes.

Echter, niet alle ervaringen met Gladskin zijn positief. Dit kan ik ook wel begrijpen. Wanneer men stopt met het gebruiken van Gladskin kunnen de klachten namelijk weer terugkomen. Dit kan eenvoudig worden verklaard, omdat dit een symptomatische behandeling is. Er wordt namelijk enkel gericht op de eczeem-veroorzakende bacteriën, droogheid en jeuk in plaats van de echte onderliggende oorzaken.

Sommigen ervaringen laten dan ook duidelijk merken dat mensen met bijvoorbeeld hormonale schommelingen, verkeerde voedingspatronen en ongezonde darmen toch last blijven houden van terugkerende eczeem.

Mijn Gladskin eczeem review

Na het lezen van het eerste stuk weet je eigenlijk wel dat ik vrij positief ben over de experts, Gladskin Eczema producten en alle resultaten. De ingrediënten hebben immers een bewezen werking op Staph. Hier kan ik dus geen negatieve zaken over benoemen.

Ook laten veel ervaringen zien dat de eczeem al verbetert na enkele dagen. Bij anderen duurt het soms langer dan een maand.

Hieronder deel ik mijn eigen review en ervaringen met de eczeem gerelateerde producten van Gladskin.

Gladskin Eczema
Gladskin Eczema

Beoordeling door Lotte,

18 okt 2021
5

De Gladskin Eczema Gel en Cream zijn bedoelt om Staphylococcus aureus aan te pakken. Dit is Gladskin zeker gelukt. De producten zijn dan ook hoogwaardig en de moeite waard om te testen. Het is wel jammer dat het gebruiken van Gladskin veel geld kan kosten als je eczeem van chronische aard is. Daarnaast worden de onderliggende oorzaken van eczeem niet aangepakt, waardoor personen zich enkel blijven richten op symptomen in plaats van oorzaken. Dit kan leiden tot teleurgestelde patiënten en terugkeer van eczeem.

Gladskin gebruiken tegen eczeem: voor-en nadelen

In dit leven is geen enkel product perfect. Ook voor de Gladskin Eczema producten zijn dus zowel voor- en nadelen te bedenken. Mijn persoonlijke Gladskin ervaring heeft 5 van de 5 sterren gekregen, omdat zij daadwerkelijk waarmaken wat ze zeggen.

Je moet wel onthouden dat het geen permanente oplossing is.

Gladskin geeft wel duidelijk en eerlijk aan op de website dat de eczeem klachten alleen zullen afnemen door het gebruiken van de Gladskin Eczema Cream of Gel wanneer de oorzaken liggen bij de eczeem-veroorzakende bacteriën.

Om het zo eerlijk mogelijk te houden, ga ik hieronder de voor- en nadelen van de Gladskin eczeem producten op een rijtje zetten. Hierbij heb ik zowel mijn eigen ervaringen als publiekelijke recensies gebruikt.

Helaas kan ik niet zonder toestemming complete reviews, namen of foto’s van klanten delen. 

Voordelen

 • Vandaag voor 23:30 besteld, is morgen in huis. Dit betekent dat je heel snel aan de slag kunt.

 • De symptomen kunnen bij veel eczeem patiënten al na enkele dagen verlichten.

 • De producten bevatten geen allergenen, geuren, uitdrogende alcohol, steroïden, conserveringsmiddelen, parabenen en gluten.

 • Doodt als ’s werelds enige product de slechte bacteriën zonder de goede bacteriën tot last te zijn.

 • De producten zijn uitvoerig, klinisch getest en aanbevolen door dermatologen (huidspecialisten)

 • Geen recept nodig

Nadelen

 • Gladskin richt zich niet op de onderliggende oorzaken van eczeem

 • Patiënten raken teleurgesteld wanneer de klachten terugkeren na het stoppen met Gladskin

 • Je hebt je geld weggegooid als de eczeem niet wordt veroorzaakt door Staph.

 • Het kan een dure behandeling worden als je de producten voor een langere tijd wilt gebruiken.

 • Het kan hooguit 6 weken duren tot dat resultaten worden opgemerkt

Leestip: Gladskin Eczema Cream is één van mijn favoriete producten tegen eczeem. Ontdek hier mijn volledige lijst met de beste crèmes en zalven tegen eczeem.

Al meer dan 100.000 levens veranderd

“We hebben al duizenden mensen met eczeem geholpen. Veel van onze tevreden klanten hebben al meer dan tien producten geprobeerd, voordat ze Gladskin ontdekten. Gladskin vormt een nieuwe categorie in de verlichting van eczeem.”

Lees meer

De prijs van Gladskin producten

De Gladskin Eczema Cream en Gel worden beide verkocht tegen dezelfde prijzen. Naarmate je een product koopt met een hogere volume, zal de prijs logischerwijs dalen. De prijzen zijn als volgt:

 • 15 ml – €18,95
 • 30 ml – €29,50
 • 50 ml – €47,50
 • 100 ml – €63,60

Wanneer je kiest voor een complete set met een Gladskin Eczema Crème of Gel, Body Wash, Scrub en Daily Care dan ben je natuurlijk ook goedkoper uit.

De producten worden verkocht op de website van Gladskin, Bol.com, andere bekende online webshops en in fysieke winkels, zoals de Kruidvat en de Etos.

De hoogte van de prijzen vind ik op zich prima. Gladskin maakt namelijk zijn beloftes waar met de Eczema productlijn. Het vervelende is echter dat het wel duur kan zijn als je een chronische vorm van eczeem hebt. Als je stopt kunnen de problemen namelijk terugkeren.

Even een rekensom:

Met een crème of gel van 30 milliliter kun je ongeveer 8 weken vooruit. Dit betekent dat je maar liefst 6 keer per jaar 29,50 moet betalen wat uitkomt op een totaalbedrag van circa 175,- euro per jaar. Je hebt dan nog niet eens een hydraterende crème of lichaamszeep betaald.

Conclusie ervaringen & direct Gladskin tegen eczeem kopen in de aanbieding

De producten van Gladskin tegen eczeem kunnen zeker het proberen waard zijn. Immers, de eczeem klachten kunnen sterk afnemen door het gebruiken van de Eczema producten.

Na het lezen van alle reviews en ervaringen kan ik goed begrijpen dat je wilt weten wat Gladskin voor jouw eczeem kan betekenen.

Misschien twijfel je nog wel over de prijs.

Momenteel is Gladskin helaas niet te koop in de aanbieding. Wel kun je veel geld besparen als je een complete set koopt.

Mijn laatste tip is dan ook om een complete set te kopen met een Gladskin Eczema Gel of Cream samen met de producten voor de eczeemgevoelige huid. Een complete set kost je ongeveer 69,- euro.

Wat mij betreft is deze prijs het zeker waard, omdat ik geen last meer heb van jeuk, beter kan slapen en mij niet meer hoef te schamen.

Via de onderstaande link kun je de producten van Gladskin bekijken en kopen.

Gladskin eczeem gel

Wil jij meer informatie over de Gladskin Eczeem Gel?

 • Kalmeert de huid
 • Voorkomt ontstekingen
 • Vermindert roodheid en jeuk
 • Laat de goede bacteriën met rust
 • Werkt meestal binnen enkele dagen
 • Al meer dan 100.000 levens veranderd
Ja! Ik wil meer informatie!

Veel gestelde vragen

Ik heb gemerkt dat er veel vragen bij mijn lezers zijn over de producten van Gladskin. Omdat ik niet alle vragen inhoudelijk in de bovenstaande review kan beantwoorden, doe ik dat kort en bondig in het volgende overzicht.

Hoe gebruik je Gladskin Eczema producten?

Voor een optimale behandeling raad Gladskin aan Gladskin consequent tweemaal daags aan te brengen op een gereinigde huid die vrij is van crèmes, reinigers of cosmetica en zeker 10 minuten te wachten alvorens eventuele aanvullende huidproducten worden aangebracht.

Hierbij raad ik af om Gladskin te combineren met huidproducten die alcohol, zuren, conserveringsmiddelen of parfum bevatten aangezien deze ingrediënten de werking van Staphefekt™, en dus de effectiviteit van de behandeling, negatief kunnen beïnvloeden.

Ga je huid dus niet voor de gek houden door slechts een paar dagen de producten aan te brengen op de huid, en vervolgens weer dagen niet.

Hoe snel werken de Gladskin Eczema producten?

De eerste effecten kunnen al optreden binnen enkele dagen of 3 tot 6 weken. Om deze ervaringen te realiseren moeten de producten worden gebruikt volgens de instructies. Ook moeten de klachten dan te maken hebben met de Staphylococcus aureus bacterie.

Jeuk kan ook snel verdwijnen door het gebruiken van de Gladskin Daily Care.

Mochten er andere oorzaken zijn van eczeem, zoals een overactief immuunsysteem, ongezonde darmen en een verkeerd voedingspatroon, dan kunnen de klachten blijven aanhouden ondanks het gebruiken van Gladskin.

Welke soorten eczeem kunnen worden behandeld?

Gladskin kan worden gebruikt tegen verschillende soorten eczeem, zoals aangeboren eczeem, constitutioneel eczeem en atopisch eczeem.

Aangezien seborroïsch eczeem wordt veroorzaakt door een gist heeft Gladskin hier helaas geen effect op.

Op welke plekken mogen Gladskin Eczema Gel en Cream worden aangebracht?

Gladskin is uitsluitend bestemd voor externe toepassing op de intacte huid. Er is namelijk nog onvoldoende onderzoek gedaan naar de effecten van het gebruik van Gladskin in open wonden of op de slijmvliezen (zoals oogbol, binnenzijde oogleden, mondholte, neusgaten, binnenoor, anus, eikel, vagina en binnenzijde vulva).

Gladskin kan dus worden aangebracht op de huid rondom de ogen en op de huid van de billen en de schaamstreek zolang wordt vermeden dat Gladskin in het oog, op of in de anus, of op de slijmvliezen van de geslachtsdelen (eikel, binnenzijde vulva) terecht komt.

Bovendien zal Gladskin geen littekenweefsel herstellen. Het kan dus niet worden ingezet tegen littekens van eczeem.

Kun je Gladskin gratis uitproberen?

Helaas is er op het moment van schrijven geen mogelijkheid om Gladskin gratis uit te proberen.

Mag Gladskin worden gebruikt in combinatie met medische zalven tegen eczeem?

Er is een kans aanwezig dat je momenteel een medische behandeling ondergaat tegen eczeem, zoals een zalf op recept. In dat geval kan het verstandig zijn om contact op te nemen je huisarts of dermatoloog voordat je besluit Gladskin producten besluit te gebruiken.

Lotte
Vrijwel elke Nederlander heeft in meer of mindere mate last van huidproblemen. Op Huid Tips.nl bespreek ik de verschillende huidaandoeningen. Denk aan informatie over de échte oorzaken en de beste behandelingen. Bovendien krijg je veel tips voor je eigen huidverzorgingsregime.

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *