Beste Jade Roller

De top 11 beste jade rollers van dit moment

Gemiddelde leestijd: 29 minuten
Beste jade roller van dit moment

Wil je je gezichtshuid op de best mogelijke manier verzorgen? Eén van de producten die je hiervoor kunt gebruiken, is een jade roller. Met zo’n roller verzorg je je huid tot in perfectie én geniet je van meerdere andere (gezondheids)voordelen. Voor ons voldoende reden om op zoek te gaan naar de beste jade roller!

Het advies is om dagelijks gebruik te maken van een jade roller. Het gebruik maken van deze roller moet eigenlijk onderdeel gaan vormen van je dagelijkse verzorgingsroutine. Volgens velen kan je hiermee afscheid nemen van een onrustige huid, maar ook van bijvoorbeeld stress of migraine. Hoe dat precies zit, bespreken we graag verderop in dit artikel.

Heb je interesse om een jade roller te gebruiken? Kies dan wel uitsluitend voor één van de beste jade rollers. Tijdens onze test hebben wij namelijk opgemerkt dat veel rollers niet aan de gewenste eisen voldoen.

De voordelen van een jade roller

De gezichtsroller is een populaire tool in de beauty wereld. Hij wordt gemaakt van jade steen, kwartssteen, edelsteen of een andere steen waarmee het gezicht kan worden gemasseerd. Maar wat doet een jade roller nou eigenlijk?

Als we de reclames mogen geloven, dan ben je met een jade roller van meerdere voordelen verzekerd:

 • Een jade roller stimuleert de aanmaak van collageen. Dit middel zorgt ervoor dat je huid, botten en tanden in een goede conditie blijven.
 • Een jade roller minimaliseert vergrote poriën. Mocht je zichtbare poriën in je huid hebben, kan je hier met een jade roller afscheid van nemen.
 • Met een jade roller neem je afscheid van hoofdpijn. Heb je regelmatig hoofdpijn of spanningshoofdpijn? Door met de jade roller voorzichtig over je slaap te rollen, kan je snel afscheid nemen van deze pijn.
 • Met een jade roller verstevig je je huid. Dit zorgt ervoor dat je huid gezonder wordt, dat je huid fijner aanvoelt en dat je huid stralender wordt.
 • Met een jade roller neem je afscheid van wallen en rimpels. Heb je last van de nodige wallen en rimpels rondom je ogen? Dan kan je overwegen om dagelijks gebruik te maken van een jade roller. Hiermee laat je mogelijk de wallen en rimpels rondom je ogen als sneeuw voor de zon verdwijnen.
 • Met een jade roller ga je stress tegen. Door heel ontspannen met een jade roller over je gezicht heen te rollen, kom je tot rust. Deze rust zorgt ervoor dat stress wegvloeit uit je lichaam/brein. Erg gewenst in de huidige hectische maatschappij.
 • Met een jade roller optimaliseer je de bloedcirculatie. Des te beter de circulatie van bloed is, des te fijner je huid aan gaat voelen. Ook verkrijg je hiermee een veel gezondere huid.
 • Met een jade roller verkrijg je innerlijke rust. Ben je veel aan het piekeren en lig je hierdoor ’s avonds lang wakker? Gebruik dan voor het slapen gaan een jade roller. Hiermee verkrijg je innerlijke rust, waardoor je hopelijk snel afscheid neemt van het piekeren.

Let op: niet alle voordelen zijn wetenschappelijk bewezen. Over de werking en voordelen van jade rollers bestaat hierdoor enige discussie. Wij zijn in ieder geval van mening dat een jade roller, ook wel gezichtsroller genoemd, onwijs veel voordelen met zich mee brengt.

Hoe we de beste jade rollers uit hebben gekozen

Voor dit artikel zijn we op zoek gegaan naar de 11 beste jade rollers. Deze rollers hebben we gebaseerd op onze eigen bevindingen, maar ook op de ervaringen van andere kopers. Als een roller door veel mensen goed beoordeeld wordt, is dat immers veelzeggend.

Daarnaast hebben we rekening gehouden met verschillende budgetten. Ongeacht wat je budget is, kun je wel een geschikte jade roller in onderstaande top 11 vinden. 

Verder hebben we goed naar het merk & de kwaliteit gekeken. De reden hiervoor is simpel: je zou alleen jade rollers van de beste merken moeten gebruiken. Alleen de beste merken zijn in staat om de gewenste kwaliteit te leveren. En juist dankzij die kwaliteit bestaat de grootste kans te genieten van alle hierboven benoemde voordelen.

De 11 beste jade rollers van dit moment (2023)

Heb je interesse om een jade roller aan te schaffen? Wij adviseren je graag één van onderstaande 11 varianten. Deze 11 jade rollers zijn namelijk als beste uit onze test gekomen.

1. Velveux Jade Roller Set

Op nummer één staat de populaire jade roller set van “Velveux“. Het zijn gezichtsrollers voor je gezicht, lichaam en de huid rond je ogen en op je neus. We hebben onze huid zelf gemasseerd met de Velveux jade rollers en zijn oprecht tevreden over de kwaliteit, prijs en service.

Op het moment van schrijven heeft de Velveux jade roller set maar liefst 178 positieve reviews ontvangen. Ook is het merk bekend van onder andere RTL4, Lekker in je vel en Beau Monde. Velveux is dan ook een echt A merk.

De beste jade roller set van Velveux
Velveux

2. YUBBI™ Jade Gua Sha Set

De “YUBBI™” Jade Gua Sha Set vormt volgens ons de beste jade roller. Deze roller maakt onderdeel uit van een set, waarmee je je gezichtshuid op de perfecte manier verzorgt. Dit komt onder meer doordat deze set maar liefst 2 jade rollers bevat.

Beide rollers hebben een andere samenstelling. Zo zijn de uiteinde van de rollers anders qua vormgeving, maar ook qua afmetingen. Doordat je twee rollers geleverd krijgt, kun je je gezichtshuid echt op de perfecte manier verzorgen en onderhouden. Ook is het fijn dat je een handleiding meegeleverd krijgt; door deze handleiding op te volgen, weet je dat je de rollers op de juiste manier gebruikt.

Beste gezichtsroller van YUBBI™
YUBBI™

3. Rose Quartz Jade Roller

Heb je genoeg aan slechts één jade roller? Kies dan voor deze Rose Quartz “Jade Roller“. Dit is precies een roller zoals een gezichtsroller ooit bedoeld was. Deze roller ligt fijn in de hand, beschikt over twee andere soorten uiteinden en is ook nog een lust voor het oog. Dat laatste is onder meer te danken aan de kleurstelling.

Wat wij ook een groot voordeel vinden, is dat deze jade roller erg voordelig is. Je betaalt hier slechts een paar euro voor, waarmee je van ongekend veel (gezondheids)voordelen kunt genieten.

Beste en goedkope Rose Quartz Jade Roller
Jade Roller

4. Falkann Verbeterde Jade Roller + Gua Sha Schraper

Ook over deze set van het merk “Falkann” zijn wij erg te spreken. Deze jade roller lijkt veel op bovenstaande variant en wordt inclusief een gua sha schraper geleverd. Met deze schraper verzorg je je gezicht al helemaal perfect. 

Voor deze jade roller heeft Falkann gebruik gemaakt van rose quartz natuursteen. En dat is precies wat je wilt. Dankzij dit materiaal brengt deze jade roller ook nog tal van kalmerende eigenschappen/voordelen met zich mee. Een ideale jade roller dus!

Beste jade roller met qua sha schraper van Falkann
Falkann

5. Glamour Care – 5-in-1 Elektrische Jade Roller

De “Glamour Care” – 5-in-1 Elektrische Jade Roller is volgens ons de beste veelzijdige jade roller. Deze roller wordt met meerdere opzetstukken geleverd, waardoor je je huid op de perfecte manier kunt verzorgen.

Zo krijg je een gezichtsrollers van rozenkwarts geleverd, waarmee je je gezicht van heerlijke massage voorziet. De gebogen contour roller stelt je in staat om de contouren van je kin en kaaklijnen perfect te verzorgen. En de platte contour roller is uitermate geschikt voor je voorhoofd. Al met al een goede en uitgebreide set!

Beste elektrische jade roller van Glamour Care
Glamour Care

6. Self Glow Jade Roller Gezicht met Gua Sha Schraper

Ben je op zoek naar een jade roller, maar ook naar een gua sha schraper? Dan is deze set van het merk “Self Glow” mogelijk interessant voor je. Deze set bestaat uit een rose quartz jade roller, een gua sha schraper en een masker kwast. Met de kwast kun je een gezichtsmasker heerlijk over je gezicht uitsmeren.

De jade roller van Self Glow werkt perfect. De roller is van de juiste materialen vervaardigd, heeft twee verschillende uiteinde en brengt een bewezen werking met zich mee. Dit blijkt ook overduidelijk uit de tevreden reviews van andere kopers.

Beste jade roller van Self Glow
Self Glow

7. Dermarolling Jade Roller Gezichtsmassage Roller

Wil je liever geen jade roller met roze details? Dan kies je het beste voor deze jade roller van het merk “Dermarolling“. Deze roller is in dezelfde stijl uitgevoerd als bovenstaande varianten, maar is dan volledig in het groen uitgevoerd. Dit brengt weer een andere (en fraaie) dimensie met zich mee.

Bij aanschaf krijg je ook nog een gua sha tool meegeleverd. Met deze tool ben je in staat om spieren te laten ontspannen. En met de jade roller geef je jezelf een heerlijke massage en kan je genieten van verschillende hierboven besproken voordelen. Bijkomend voordeel is dat je voor deze jade roller niet de hoofdprijs hoeft te betalen.

Beste groene jade roller van Dermarolling
Dermarolling

8. ProHealth Jade Roller Gezichtsmassage Roller

We blijven nog even bij jade rollers in het groen. Ook over deze “ProHealth” Jade Roller Gezichtsmassage Roller zijn wij namelijk enthousiast. Deze jade roller is ook volledig in het groen uitgevoerd en beschikt over twee verschillende rollers.

De bovenste grote roller is geschikt voor de kin, nek en het voorhoofd. Met de kleine roller kun je de huid rondom je ogen, neus en lip perfect behandelen. Al met al ben je met deze jade roller in staat om je gehele gezicht op de perfecte manier te verzorgen en te behandelen.

Beste jade gezichtsroller van ProHealth
ProHealth

9. Athena Premium Gua Sha Gezichtsroller set

Dat we over uitgebreide sets met een jade roller te spreken zijn, blijkt uit deze top 11. Het is daarom ook logisch dat wij je ook graag op deze Premium Gua Sha Gezichtsroller set van “Athena” willen wijzen. Dit is volgens ons één van de beste sets met daarin een jade roller.

Deze roller is fraai uitgevoerd, heeft twee verschillende uiteinden en past perfect bij de rest van de set. De rest van de set bestaat onder meer uit een gua sha tool en een gezichtsmasker kwast. Met deze gehele set voorzie je je gezichtshuid in ieder geval van de best mogelijke behandeling en verzorging.

Premium gua sha gezichtsroller set van Athena
Athena

10. Sensage Jade roller met Gua Sha steen

Deze jade roller van het merk “Sensage” is mogelijk de mooiste roller van dit moment. Deze roller is in een fraaie groene kleur uitgevoerd, heeft meerdere gouden details en bevat ook nog meerdere kleuren groen. Zo is de grotere roller in een donkere kleur uitgevoerd, terwijl de kleinere roller een lichtere groene kleur heeft.

Bij deze jade roller krijg je ook nog andere producten meegeleverd. Zo krijg je een gua sha tool meegeleverd, maar ook nog een enkelzijde jade roller. Met deze enkelzijdige jade roller neem je mogelijk snel afscheid van huidproblemen en stress.

Mooiste jade roller van Sensage
Sensage

11. LimBerlux Jade Face Roller

Deze top 11 van beste jade rollers sluiten we af met deze variant van het merk “LimberLux“. Deze jade roller is precies zoals een jade roller zou moeten zijn. Hij is in een fraaie kleurstelling uitgevoerd, hij is van 100% natuurlijke rozenkwarts gemaakt, hij beschikt over twee uiteinden en hij ligt fijn in de hand.

Deze jade roller van LimberLux heeft een dikker handvat dan van anderen merken. Ook wordt gepiep tijdens het rollen voorkomen. Bovendien vinden wij het een groot voordeel dat deze jade roller vrij voordelig geprijsd is. Wij hebben deze dan ook zelf in huis.

Best geteste jade roller van LimberLux
LimberLux

Hoe kies je de beste jade roller uit?

Wil je tussen bovenstaande 11 jade rollers de juiste keuze maken? Wij adviseren je graag om op meerdere punten goed te letten:

 • Samenstelling. Heb je behoefte aan een dubbelzijdige jade roller? Wil je een enkelzijdige jade roller hebben? Of wil je mogelijk direct voor een uitgebreide set gaan? Zoals bovenstaande varianten laten blijken, kun je uit meerdere samenstellingen kiezen. Bepaal daarom op voorhand goed waar je behoefte aan hebt.
 • Kleur. Wij adviseren je ook om goed naar de kleur van de jade roller te kijken. De meeste varianten zijn in het roze uitgevoerd, maar je kunt ook voor meerdere groene varianten kiezen.
 • Prijskaartje. Uiteraard zou je ook met een schuin oog naar het prijskaartje moeten kijken. In onze ogen is dit echter niet het belangrijkste component. Zolang de jade roller maar volledig naar je wens is, is het niet erg om hier iets meer geld aan uit te geven.

Veelgestelde vragen over een jade roller (FAQ)

Twijfel je nog enigszins over de aanschaf van een jade roller? Dat is goed voor te stellen. Het aanbod is bijvoorbeeld divers, er bestaan meerdere soorten jade rollers en over de werking bestaat nog enige discussie. Om het koopproces iets makkelijker voor je te maken, geven we je hieronder antwoord op enkele veelgestelde vragen over een jade roller.

Heeft een jade roller een wetenschappelijk bewezen werking?

Nee, een jade roller heeft geen wetenschappelijk bewezen werking. Wel is het zo dat veel vrouwen al jarenlang de voordelen van een jade roller ervaren. Mede hierom durven wij te stellen dat een jade roller absoluut een flinke meerwaarde heeft.

Voor wie is een jade roller geschikt?

Een jade roller is in principe voor iedereen geschikt. Zolang je maar je gezichtshuid goed wilt verzorgen, biedt een jade roller uitkomst. Met zo’n gezichtsroller is elke huid perfect te verzorgen.

Hoe moet je een jade roller gebruiken?

Een jade roller moet je met beleid gebruiken. Zet niet teveel druk op de roller, maar laat de roller juist het werk doen. Juist door de rollende beweging verzorg je je huid op de best mogelijke manier.

Hoe vaak kun je een jade roller gebruiken?

Je doet er verstandig aan om een jade roller elke dag te gebruiken. Laat de jade roller onderdeel van je dagelijkse huidverzorgingsroutine vormen, waardoor je van de gewenste potentiele gezondheidsvoordelen op termijn profiteert. 

Brengt een jade roller ook nog nadelen met zich mee?

Nee, in de basis is het gebruik maken van een jade roller niet gevaarlijk of iets dergelijks. Het belangrijkste is dat je vooral de jade roller zijn werk laat doen. Je moet de roller voorzichtig over je huid heen rollen én je moet de juiste kant van de roller gebruiken:

 • Grote roller: de grote roller is geschikt voor de grotere oppervlakten van je gezicht. Hierbij kun je denken aan je voorhoofd, kin en nek. Ook is deze geschikt voor je lichaam.
 • Kleine roller: de kleine roller is geschikt voor de huid rondom je ogen, neus en lippen.

Misschien was je hier naar op zoek?

Lotte
Vrijwel elke Nederlander heeft in meer of mindere mate last van huidproblemen. Op Huid Tips.nl bespreek ik de verschillende huidaandoeningen. Denk aan informatie over de échte oorzaken en de beste behandelingen. Bovendien krijg je veel tips voor je eigen huidverzorgingsregime.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *