Simia™ serum review

Ontdek hier eerlijke Simia serum reviews

Gemiddelde leestijd: 15 minuten
Simia serum review

Het gebruiken van serums wordt steeds populairder. Dit komt waarschijnlijk, omdat ze vaak krachtiger zijn dan andere huidverzorgingsproducten, zoals crèmes. Serums zijn dan ook hoger geconcentreerd en je hoeft er minder van te smeren op je huid.

Eén van de bekendste merken die serums produceren is Simia™. Zij verkopen dan ook de nummer 1 serums op bol.com. De populairste serums van Simia zijn het vitamine C serum en retinol serum. Deze serums kunnen bijvoorbeeld werken tegen tekenen van huidveroudering, pigmentvlekken en acne.

Waarschijnlijk ben jij op zoek naar een eerlijke Simia™ serum review. Dat is goed van je! Op deze manier kun je er namelijk achter komen wat de effecten zijn van hun serums zonder deze zelf te hoeven kopen.

In deze blog ga ik mijn persoonlijke ervaringen met je delen ten aanzien van de verschillende Simia serums.

Welke personen zitten achter Simia™?

Hoewel de Simia serums waarschijnlijk de bestsellers zijn op bol.com weten veel mensen niet welke personen of bedrijf achter de producten zitten. Het lijkt me dan ook een goed idee je hier meer over te vertellen in deze review.

Simia™ Beauty is een beautymerk welke gevestigd is in Rotterdam. Hun doel is producten te ontwikkelen die betaalbaar en tegelijkertijd effectief zijn. Volgens Simia hoort elke man of vrouw dan ook recht te hebben op een mooie en gezonde huid zonder daar heel veel moeite voor te hoeven doen.

Simia heeft grondig onderzoek gedaan naar huidverzorgingsproducten en ingrediënten die veel kunnen betekenen bij het verzorgen van de huid. Hier zijn dan ook de beauty pads en serums uitgekomen. Het doel van het gebruiken van de serums is bijvoorbeeld het aanmaken van collageen, zodat de huid steviger kan worden en tekenen van huidveroudering kunnen worden tegengegaan. Een bijkomend voordeel is dat de producten niet zijn getest op dieren.

Simia is dus een legaal en een te vertrouwen bedrijf. Mocht je een Simia serum willen bestellen, dan krijg je deze gewoon netjes thuis afgeleverd.

Welke serums worden aangeboden door Simia™?

Zoals verteld worden verschillende producten aangeboden door Simia. In deze review neem ik enkel de serums mee.

Simia Vitamine C serum

Door het Simia vitamine C serum aan te brengen op je huid kun je profiteren van verschillende voordelen.

Er zijn veel studies gedaan naar de invloed van vitamine C op de huid. Deze vitamine kan dan ook bijdragen aan een verbetering van de huid. Vitamine C kan bijvoorbeeld helpen meer collageen in de huid aan te maken. Dit kan resulteren in een mooiere en stevigere huid. Ook werkt vitamine C tegen rimpels en littekens.

Mocht er veel zon op je huid of andere schadelijke invloeden terecht komen, dan is het Simia vitamine C serum een goede keuze.

Naast 20% vitamine C zit er ook 5% vitamine E in het serum. Samen kunnen de ingrediënten ervoor zorgen dat rimpels en hyperpigmentatie verminderen. Ook kunnen mee-eters, puistjes en roodheid worden tegengegaan door de ontstekingsremmende eigenschappen. Tevens werkt dit Simia serum voor het versterken van de barrière functie van de huid. Bovendien kan vitamine E ervoor zorgen dat de vitamine C beter kan worden opgenomen door je huid.

Er zit zelfs hyaluronzuur in het serum. Dit is een krachtige bevochtiger voor de huid, zodat je huid gehydrateerd kan blijven. Ook kan hyaluronzuur ervoor zorgen dat de huid wordt beschermt tegen schade door vrije radicalen.

Het vitamine C serum kan worden gebruikt door manenn en vrouwen met alle soorten huidtypen, behalve de extreem gevoelige huid.

Simia serum vitamine C review
Simia vitamine C serum

Simia hyaluronzuur serum

Het tweede serum van Simia is het hyaluronzuur serum. Hyaluronzuur is een ingrediënt dat kan worden verdragen door alle huidtypes. Het is namelijk een molecuul die van nature wordt aangemaakt door je huidcellen. Naarmate je ouder wordt, gaan je huidcellen er echter steeds minder van aanmaken. Hierdoor kan de huid bijvoorbeeld uitdrogen.

Het hyaluronzuur serum kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. De meeste mensen gebruiken het om hun huid gehydrateerd te houden. Het serum is dan ook zeer geschikt voor de vochtarme huid. Met hyaluronzuur kan de huid intensief worden gehydrateerd en verjongen van binnenuit. Wanneer de huid gehydrateerd is, kan de huid zachter en gladder aanvoelen. Ook helpt hyaluronzuur de huid te beschermen tegen vrije radicalen en andere stoffen die de gezondheid van de huid kunnen beïnvloeden.

De vitamine E in het hyaluronzuur serum kan helpen ter bescherming tegen vrije radicalen en vroegtijdige huidveroudering.

Bovendien zitten er plantenextracten in het serum verwerkt. Deze extracten hebben een heilzame werking, waaronder het versterken van de afweer van de huid en het beschermen tegen vroegtijdige huidouvering. De plantenextracten kunnen makkelijk diep in de huid terecht komen, waar het de huid soepel maakt en een verfrist uiterlijk geeft.

Simia hyaluronzuur serum ervaringen
Simia hyaluronzuur serum

Simia retinol serum

Als laatste heeft Simia een retinol serum ontworpen. Het serum bevat retinol H10. Dit is de nieuwste generatie retinol. De retinol kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je huid meer hyaluronzuur en collageen gaat aanmaken. Ook is het een krachtige antioxidant om de vernieuwing van huidcellen te vernieuwen.

Retinol kan veel voordelen bieden voor de huid. Denk bijvoorbeeld aan het verbeteren van de huidtextuur, poriëngrootte en de teint van de huid. Denk ook aan het vervagen van fijne lijntjes, rimpels, littekens en pigmentvlekken. Je huid kan er dus jonger en gladder uit komen te zien.

Wederom is vitamine E toegevoegd aan het serum, waardoor de retinol beter kan worden opgenomen door je huid en dus optimaal zijn werk kan doen. Ook profiteer je dus weer van de voordelen van vitamine E.

Het gebruiken van zowel het Simia vitamine C serum als retinol serum gaat goed samen. Kies er bijvoorbeeld voor overdag het Simia vitamine C serum en ’s nachts het Simia retinol serum te gebruiken.

Aangezien retinol sterk kan zijn voor de huid wordt aangeraden een test uit te voeren op de binnenkant van je pols en het gebruiken ervan langzaam op te bouwen. Je mag in ieder geval geen retinol gebruiken als je zwanger bent of eczeem hebt.

Simia retinol serum review
Simia retinol serum

Simia serums reviews

Je hebt nu kennis gemaakt met de verschillende serums van Simia. Ik kan me voorstellen dat je de voordelen veelbelovend vindt klinken. Als we alle voordelen mogen geloven, dan zou het een heel goede keuze zijn het zelf eens te proberen aan te brengen op je huid.

Aangezien ik meerdere websites in de huidverzorgingsniche beheer, koop ik regelmatig producten om uit testen en mijn eerlijke ervaringen te delen. Hieronder deel ik mijn Simia serum review. Hierdoor weet je ongeveer wat een serum kan betekenen voor je huid. Onthoud wel dat onze huiden verschillend kunnen reageren. Mijn ervaringen kunnen dus anders zijn dan die van jou of iemand anders.

  • Simia vitamine C serum: Hoewel serums vaak stinken, heeft het Simia vitamine C serum een aangename geur. Ook dringt het serum snel in je huid en ontstaat er geen vettig laagje op je huid. Door het serum vier weken lang elke ochtend te gebruiken, lijkt mijn acne-gevoelige huid veel zuiverder te zijn. Ook voelt mijn huid een stuk zachter en gladder aan. Tevens zijn pigmentvlekken minder zichtbaar geworden. Daarom denk ik dat de voordelen echt werken.
  • Simia hyaluronzuur serum: Zelf heb ik de meest voorkomende huidtype, namelijk de gecombineerde huidtype. Dit betekent dat mijn gezicht bestaat uit droge en vette delen. Aangezien er vaak droge plekjes ontstaan op mijn wangen, gebruik ik graag het Simia hyaluronzuur serum. Vrijwel direct zie ik een verbetering aan mijn huid na het aanbrengen van het serum. De droge plekken verdwijnen namelijk. Bovendien krijg ik minder mee-eters, waarschijnlijk omdat mijn huid niet zoveel talg meer hoeft aan te maken om de huid vochtig te houden.
  • Simia retinol serum: In het Simia retinol serum is retinol H10 verwerkt. Dit type retinol is stabieler bij blootstelling aan daglicht en warmte. Daarom gebruik ik het tegen opkomende puistjes overdags in combinatie met een lichte zonbeschermer. Aangezien ik enkele kleine littekens heb gekregen door puistjes probeerde ik de littekens te verminderen met retinol. De littekens lijken inderdaad minder zichtbaar te worden. Dit geeft wel aan wat de kracht is van dit Simia retinol serum.
Simia serums
Simia serums

Beoordeling door Lotte,

24 feb 2022
4

De Simia vitamine C, hyaluronzuur en retinol serums zijn erg betaalbaar en tegelijkertijd zeer effectief voor de huid. Door de producten van Simia te gebruiken, kun je dan ook profiteren van heel veel voordelen die je huid gezonder en mooier kunnen maken.

Zijn er ook negatieve Simia reviews en ervaringen?

Zoals je kunt zien zijn mijn eigen Simia serums reviews positief. Dat wil niet zeggen dat er geen slechte ervaringen te vinden zijn met Simia. Op internet lees ik dan ook dat sommigen mensen het serum al weken gebruiken, maar geen tot weinig resultaten opmerken. Dat kan komen door verschillende redenen. Onze huid kan bijvoorbeeld verschillend reageren op een huidverzorgingsproduct.

Daarnaast denken mensen dat een Simia serum een wondermiddel is. Je moet echter meer doen om je huid gezond te houden. Let bijvoorbeeld eens op je voedingspatroon en vergeet geen zonnebrandcrème te smeren om tekenen van huidveroudering te proberen voorkomen.

Simia review conclusie: is een Simia serum je geld waard?

Als je het aan mij vraagt, dan zijn de Simia serums zeker je geld waard is. De serums kosten slechts €19,75 per stuk. In vergelijking met andere serums is dit erg weinig geld. Ik testte eerder bijvoorbeeld een serum van €227 uit en merk niet eens een groot verschil.

Mijn eigen grote resultaten en de honderden reviews op het internet spreken eigenlijk voor zich. Zolang je niet denkt dat dit een tovermiddel is, dan kun je zeker overwegen één of meerdere Simia serums uit te proberen.

Via de onderstaande knop kun je alle serums van Simia nog eens bekijken, alle reviews ontdekken en één of meerdere producten bestellen.

Misschien was je hier naar op zoek?

Lotte
Vrijwel elke Nederlander heeft in meer of mindere mate last van huidproblemen. Op Huid Tips.nl bespreek ik de verschillende huidaandoeningen. Denk aan informatie over de échte oorzaken en de beste behandelingen. Bovendien krijg je veel tips voor je eigen huidverzorgingsregime.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *