Zarqa producten tegen psoriasis ervaringen

Ervaringen van psoriasis patiënten met Zarqa

Gemiddelde leestijd: 10 minuten
Zarqa producten tegen psoriasis ervaringen

Psoriasis is een bekende huidaandoening. Het gaat veelal gepaard gaat met een schraal aanvoelende huid en rode, jeukende plekken. De klachten kunnen ontstaan op het hele lichaam, inclusief nagels en hoofdhuid.

Helaas is er nog geen tovermiddel verkrijgbaar op de markt waarmee psoriasis direct en permanent kan worden genezen. Wel zijn er goede manieren om de symptomen van psoriasis te verminderen. Verschillende vrij verkrijgbare huidverzorgingsproducten kunnen je hierbij helpen. Het ondergaan van zware behandelingen is dus niet altijd nodig.

Zarqa producten tegen psoriasis kunnen weleens effectief zijn in de strijd tegen jouw psoriasis. Waarschijnlijk ben jij momenteel dan ook op zoek naar eerlijke Zarqa psoriasis ervaringen.

Blijf verder lezen om meer te ontdekken over het merk Zarqa, het gebruiken van hun producten om psoriasis te verminderen en de ervaringen van psoriasis patiënten.

Wat is Zarqa?

Zarqa® is een huidverzorgingsmerk van Remark B.V. Het merk Zarqa bestaat al sinds 1990.

Zarqa staat bijvoorbeeld bekend om de geweldige uitspraak “alleen wat je huid écht nodig heeft”.

Ze willen namelijk niet de huid onnodig tot last zijn met slechte, toegevoegde of onbewezen ingrediënten. Tevens zijn alle producten dermatologisch getest.

Producten van Zarqa zijn zo natuurlijk en mild mogelijk gemaakt, waardoor deze zelfs kunnen worden aangebracht op de meest gevoelige huidtype.

Leuk om te weten is dat Zarqa is ontstaan vanuit de ervaringen met de heilzame werking van Dode Zee- kuren voor de huid.

Volgens jarenlang onderzoek van dermatologen zouden het zout, de mineralen en de sporenelementen uit de Dode Zee gunstig kunnen zijn voor de huid. Je zou er dan ook een gehydrateerde, stralende en gezonde huid van kunnen krijgen.

De producten van Zarqa bevatten mineralen uit de Dode Zee. Tevens wordt bijvoorbeeld gekozen voor plantenextracten, hyaluronzuur en magnesium, waarvan ook wordt gedacht dat ze effectief kunnen zijn voor de huid.

Is Zarqa betrouwbaar?

De vele jaren ervaring, het grondig laten testen van producten en de gekozen samenstelling voor hun producten zeggen direct al veel over de betrouwbaarheid van het merk Zarqa.

Waarom raden wij Zarqa aan bij psoriasis?

Zoals je nu weet staat Zarqa bekend om het gebruiken van Dode Zeezout- en mineralen. Wist je dat jaarlijks vele psoriasis patiënten afreizen naar de Dode Zee om hierin te zwemmen en de effecten van het water zelf te ondervinden?

Bekijk ook: “Dode Zeezout en psoriasis

Mineralen in Dode Zeezout, zoals magnesium, calcium, zink, zwavel, kalium en bromide zouden tal van voordelen kunnen hebben voor de huid. Daarnaast bevinden zich nog meer gunstige voedingsstoffen in Dode Zeezout.

Dode Zeezout zou mogelijk kunnen helpen tegen psoriasis dankzij:

  • verwijderen van dode huidcellen en schilfers (plakkaten)
  • verminderen van tekenen van ontsteking, zoals roodheid, jeuk en gewrichtspijn
  • verbeteren van de bloedcirculatie
  • verbeten van de vochtigheid van de droge huid
  • tegengaan van bacteriën of schimmels die gepaard gaan met psoriasis.

Welke producten van Zarqa kunnen effectief zijn tegen psoriasis?

Zarqa heeft enkele producten ontwikkeld die mogelijk effectief kunnen zijn bij psoriasis.

Wij raden aan de 100% pure Dode Zeezout eens te proberen. Je kunt het zout bijvoorbeeld toevoegen aan een bad. Ook kan je het gebruiken als lichaamsscrub door het zachtjes te masseren over de psoriasis. Hierdoor kunnen de schubben losser komen, kan dode huid worden verwijderd en kunnen jeuk en ontstekingen verminderen.

Ervaringen van psoriasis patiënten met Zarqa

Naast het pure Dode Zeezout kan je ook kiezen voor de “Zarqa Dode Zee Zout Spray“. Deze spray kan je eenvoudig aanbrengen op de plekken van je psoriasis.

Tevens kan “Zarqa Shampoo” mogelijk effectief zijn in het geval van psoriasis op de hoofdhuid door het hydrateren van de huid en het beschermen van de huidbarrière op de hoofdhuid.

Is het gebruiken van Zarqa producten veilig bij psoriasis?

Aangezien Zarqa helemaal niet of niet duidelijk vermeld dat hun producten kunnen helpen tegen psoriasis moet je praten met een arts over het gebruiken van Dode Zeezout of Zarqa producten voor het verminderen van je psoriasis.

Waarschijnlijk kunnen de meeste mensen met of zonder psoriasis Dode Zeezout zonder problemen aanbrengen op de huid. Wel gaat het om een natuurlijk product en bestaat er dus een kans op huidirritatie of een allergische reactie. Om deze reden kan je proberen een klein beetje Zarqa aan te brengen op een klein stukje huid en het resultaat even afwachten.

Zorg in ieder geval dat je het niet aanbrengt op open wonden van de psoriasis.

Wat zeggen reviews en ervaringen over het gebruiken van Zarqa tegen psoriasis?

Op het internet hebben wij geen specifieke ervaringen kunnen vinden over het gebruiken van Zarqa tegen psoriasis.

Mensen geven bijvoorbeeld wel aan dat Zarqa producten fijn kunnen zijn voor de probleemhuid. Ook hebben de producten een aangename geur.

Eigenlijk geldt altijd dat er geen tovermiddelen bestaan. Verwacht dus ook geen wonderen bij het gebruiken van Zarqa voor psoriasis.

Waar wel ontzettend veel goede en veelbelovende ervaringen over te vinden zijn, is de combinatie van Dode Zeezout en psoriasis in het algemeen. Verschillende ervaringen geven aan dat psoriasis in een rap tempo, significant minder zichtbaar kan worden door het speciale zout.

Zarqa psoriasis ervaringen: conclusie

Wanneer we Zarqa moesten omschrijven in 3 woorden, dan zouden dit “natuurlijk”, “zuiver” en “zacht” zijn. Zarqa producten zullen dan ook geen parfum, converserving of andere synthetische toevoegingen bevatten die je huid verslechten.

Zarqa bestaat ongeveer al 25 jaar. De producten van Zarqa zijn gericht op Dode Zeezout- en mineralen. Hiermee kan de huid weer in balans worden gebracht. Er wordt ook gedacht dat Dode Zeezout effectief kan zijn tegen psoriasis. Vandaar gebruiken sommigen mensen Zarqa tegen psoriasis.

Hoewel er geen specifieke ervaringen en reviews te vinden zijn van psoriasis patiënten over het gebruiken van Zarqa denken wij dat de producten van het merk wel degelijk effectief kunnen zijn. Zorg wel dat je het gebruiken van Zarqa tegen psoriasis van tevoren even overlegt met een arts.

Zarqa tegen psoriasis
Zarqa tegen psoriasis

Beoordeling door Lotte,

10 mei 2022
4

Misschien was je hier naar op zoek?

Lotte
Vrijwel elke Nederlander heeft in meer of mindere mate last van huidproblemen. Op Huid Tips.nl bespreek ik de verschillende huidaandoeningen. Denk aan informatie over de échte oorzaken en de beste behandelingen. Bovendien krijg je veel tips voor je eigen huidverzorgingsregime.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *