Remescar Vitamine C Serum review

Bekijk eerst deze review en ervaringen

Gemiddelde leestijd: 12 minuten
Review over het Remescar Vitamine C Serum

Vitamine C is een ingrediënt die eigenlijk thuis zou moeten horen in ieder zijn of haar huidverzorgingsregime. Je lichaam maakt namelijk van nature zelf geen vitamine C aan, terwijl deze vitamine gunstig kan zijn als je wilt dat je huid er nog zolang mogelijk jeugdig uit blijft zien.

Waarschijnlijk ben jij momenteel op zoek naar een eerlijke Remescar Vitamine C Serum review. Je wilt bijvoorbeeld weten wat dit vitamine C serum precies kan betekenen voor je huid en of dit product je geld wel waard is.

Om je op weg te helpen, zullen we in dit blogartikel onze oprechte review delen. Daarnaast hebben wij online gezocht naar reviews en ervaringen van andere Remescar Vitamine C Serum gebruikers.

Is het merk Remescar betrouwbaar?

Remescar kan voor sommigen mensen nogal onbetrouwbaar overkomen. Het merk is bijvoorbeeld op televisie geweest, maar vaak zijn huidverzorgingsproducten die worden gebruikt door de massa chemisch en slecht voor je op de lange termijn. Veel merken met grote marketingbudgetten zijn dan ook niet erg betrouwbaar.

Wij vinden het merk Remescar betrouwbaar. In deze review kom je erachter waarom wij dat vinden.

Fabrikant Sylphar ontwikkelt de Remescar producten. Aangezien Sylphar in 2008 begon met het maken van medische hulpmiddelen en cosmetische producten hebben zij inmiddels erg veel kennis vergaard. Ook worden de producten strikt getest en gecontroleerd op veiligheid en effectiviteit. Dit resulteert in producten van de hoogste kwaliteit.

Door de betrouwbaarheid van Remescar en de vele goede ervaringen worden de producten zelfs wereldwijd verkocht.

De meeste mensen houden van Remescar, omdat hun producten erom bekend staan direct resultaat op te leveren. Dit kun je herkennen aan de term “Instant Corrective Skincare” op sommigen Remescar producten. Door het directe effect kan je direct meer zelfvertrouwen krijgen.

Is het Remescar Vitamine C Serum effectief?

Om je een zo compleet mogelijk Remescar Vitamine C Serum review te geven, zullen we eerst het doel en de effectiviteit van het serum bespreken.

Het voornaamste doel van het Remescar Vitamine C Serum is het op een natuurlijke wijze krijgen van een huid die er gezonder en egaler uitziet. Het vitamine c serum kan namelijk helpen bij het krijgen van een glans en het verminderen van roodheid en onzuiverheden. Ook wordt het serum gebruikt bij het vervagen van donkere vlekken, ook wel hyperpigmentatie genoemd. Bovendien kan de huid worden beschermt tegen UV-stralen en kan een beschadigde huid worden hersteld.

Vitamine C is één van de meest krachtige antioxidanten. Het wordt vaak verwerkt als ingrediënt in anti-aging gezichtsverzorging. Dat komt, omdat vitamine C kan helpen bij het stimuleren van de collageenproductie. De laatste tijd is collageen erg populair, omdat je er een jongere, strakke en stevigere huid van kunt krijgen. Vanaf je 25e levensjaar ga je steeds minder collageen aanmaken.

Dankzij de Microbioom Technologie van het Remescar Vitamine C Serum kan de huid opnieuw gaan stralen. Dit is bewezen dankzij klinische studies.

Het Remescar Vitamine C Serum bevat naast vitamine C 45%-complex ook hyaluronzuur. Dit is een huideigen stof die de huid voller kan maken en de hydratatie van de huid kan verbeteren. Dit draagt wederom bij aan het krijgen van een jeugdig ogende huid.

Review over Remescar Vitamine C Serum product verpakking

Hoe gebruik je Remescar Vitamine C Serum?

Het gebruiken van het Remescar Vitamine C Serum kan als volgt:

 1. Was je gezicht met water, een milde gezichtsreiniger of micellair water
 2. Gebruik een schone handdoek en maak deppende bewegingen om de huid te drogen
 3. Breng het Remescar Vitamine C Serum aan op je gezicht (vermijd de oogcontour), hals en halslijn met je schone vingertoppen
 4. Nadat het serum volledig is ingetrokken in de huid kan je een dagcrème aanbrengen voor extra hydratatie en bescherming voor je huid
 5. Breng eventuele anderen Instant Remescar producten aan, bijvoorbeeld tegen rimpels of wallen

Gebruik het Remescar Vitamine C Serum in de ochtend. Het product is geschikt voor dagelijks gebruik. Wel even goed shudden voordat je wat van het serum aanbrengt.

Eventueel kan je ook make-up aanbrengen nadat het Remescar Vitamine C Serum goed is ingetrokken in de huid.

Het is belangrijk de gebruiksaanwijzing goed door te nemen voordat je besluit het Remescar Vitamine C Serum aan te brengen op je gezicht. Houd je aan de instructies op de gebruiksaanwijzing.

Is Remescar Vitamine C Serum veilig voor het gezicht?

Over het algemeen kan Remescar Vitamine C Serum worden gezien als veilig voor mensen ouder dan 16 jaar, mits zij zich houden aan de gebruiksaanwijzing. Het gaat namelijk om een niet toxisch product en de aminozuren zijn natuurlijk verkregen.

Hoewel Remescar VItamine C Serum geschikt is voor alle huidtypen kan er wel huidirritatie ontstaan. Dit kan komen door een allergische reactie op een ingrediënt of een te grote gebruikte hoeveelheid van het serum.

Zorg dat je goede zonbescherming gebruikt. Vermijd echter producten die retinol bevatten na het aanbrengen van het vitamine C serum.

Remescar VItamine C Serum mag worden gebruikt tijdens de periode van zwangerschap en borstvoeding.

Remescar Vitamine C Serum review en ervaringen

De populariteit van Remescar heeft ervoor gezorgd dat online veel Remescar Vitamine C Serum reviews te vinden zijn. Reviews van klanten komen ongeveer op het volgende neer:

 • Iemand heeft voor de vierde keer het vitamine C serum besteld en vindt het product onmisbaar voor de dagelijkse huidroutine. Het geeft een prachtige glow aan de huid, alsof je in het zonnetje hebt gezeten.
 • Het serum wordt goed opgenomen door de huid en voelt niet vet aan.
 • Iemand gebruikt in de ochtend het vitamine C serum en in de avond het retinol serum. De huid wordt steviger en voelt zachter aan.
 • Het pipet van het product is hygiënisch en het serum smeert fijn uit over de huid.
 • Na het gebruiken van het vitamine C serum voelt de huid zacht aan. Het is niet vet en trekt snel in.
 • Na 10 dagen het vitamine C serum aan te brengen, begint de huid er mooier uit te zien.
 • Iemand geeft aan dat de huid er glanzend uitziet.
 • Het serum ruikt en smeert lekker. Het plakt niet. Vlekken op het gezicht worden al vager na 2 weken.
 • De zonbeschadigde huid kan verbeteren.
 • De huid is gladder, grove poriën zijn minder zichtbaar en de huid straalt.
 • Het serum voelt zacht aan bij het aanbrengen, hydrateert de huid goed en werkt effectief donkere vlekjes weg.
 • Iemand gaat door met het gebruiken ervan, omdat het serum na één maand precies heeft gedaan zoals gehoopt.

Er zijn dus veel goede ervaringen gedeeld over het Remescar Vitamine C Serum. Gebruikers waren vrijwel allemaal erg positief.

Remescar Vitamine C Serum conclusie: is het je geld wel waard?

Het Remescar Vitamine C Serum met hyaluronzuur is een veelzijdig product. Het kan effectief zijn tegen verschillende huidproblemen.

Denk bijvoorbeeld aan het hydrateren van de huid, het verminderen van roodheid en donkere vlekken, het tegengaan van huidveroudering en het aanmaken van collageen. Volgens reviews kan dit resulteren in een gezondere en stralende uitziende huid.

Onze eigen Remescar Vitamine C Serum review is ook positief. Het gaat namelijk om een werkeijk effectief product van een hoogwaardig merk.

De vele goede ervaringen zijn er natuurlijk niet voor niets gekomen. Wanneer het product je geld niet waard zou zijn, dan zou dit duidelijk terug te vinden zijn op internet.

Je kunt het beste zelf het Remescar Vitamine C Serum aanbrengen op je gezicht. Jouw review kan immers anders worden dan die van anderen of die van ons.

Een fysiek en mentaal gezonder gevoel. Vind je dat het geld niet waard?

Door op de onderstaande knop te drukken kan je meer reviews vinden en het Remescar Vitamine C Serum bestellen.

Remescar Vitamine C Serum
Remescar Vitamine C Serum

Beoordeling door Lotte,

11 mei 2022
4

Misschien was je hier naar op zoek?

Lotte
Vrijwel elke Nederlander heeft in meer of mindere mate last van huidproblemen. Op Huid Tips.nl bespreek ik de verschillende huidaandoeningen. Denk aan informatie over de échte oorzaken en de beste behandelingen. Bovendien krijg je veel tips voor je eigen huidverzorgingsregime.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *