Remescar Hangende Oogleden review

Hoe effectief is Remescar Hangende Oogleden écht?

Gemiddelde leestijd: 11 minuten
Remescar Hangende Oogleden review

Het kan ontzettend vervelend zijn om last te hebben van hangende oogleden. Dit huidprobleem ziet eruit als oogleden die over de ooglidrand of wimperrand hangen. Vaak zijn het de bovenste oogleden die worden getroffen.

Hangende oogleden kunnen bijvoorbeeld ontstaan door zwakke oogzenuwen en oogspieren of natuurlijke veroudering en verslapping in de oog huid. Mogelijke gevolgen hiervan zijn een vermoeide blik en gezichtsproblemen. Vooral de vermoeide blik is iets wat veel mensen niet fijn vinden aan hangende oogleden.

Om van de hangende oogleden af te komen, kan je een aantal dingen doen. Je kunt bijvoorbeeld het product Remescar Hangende Oogleden gebruiken. Veel mensen hebben immers goede ervaringen met deze oogcrème. Waarschijnlijk ben jij ook op zoek naar een Remescar Hangende Oogleden review. Blijf verder lezen om te ontdekken of het product je geld waard is.

Hoe effectief is Remescar Hangende Oogleden?

Met Remescar Hangende Oogleden kunnen hangende oogleden snel en makkelijk worden gelift.

Het huidverzorgingsmerk Remescar heeft dan ook een innovatieve technologie bedacht voor hangende oogleden. Het gaat om een combinatie van fyto-actief complex, een van sesamzaad afgeleide vloeistof en verrijkte zeewatermicrodeeltjes.

Volgens Remescar kan je het volgende bereiken met Remescar Hangende Oogleden:

 1. Verstevigen
 2. Liften
 3. Onmiddellijk resultaat

Met deze oogcrème kan je zowel hangende oogleden liften als slappe huid verstevigen. Het resultaat kan al zichtbaar zijn na enkele minuten. De effectiviteit is klinisch bewezen.

Na het aanbrengen van Remescar Hangende Oogleden kan je tot wel 10 uur genieten van het resultaat. Zonder make-up kan het resultaat zelfs nog langer zichtbaar blijven.

Je kunt Remescar Hangende Oogleden zien als een ooglidcorrectie zonder operatie.

Remescar Hangende Oogleden kan dus zeker effectief zijn. Daarnaast is dit een uniek product. Anderen producten leveren vaak pas geringe resultaten op na maanden wachten, terwijl Remescar Hangende Oogleden een instant effect heeft.

Hoe kan je Remescar Hangende Oogleden gebruiken?

Het gebruiken van Remescar Hangende Oogleden is eenvoudig. Voor de exacte stappen kan je de gebruiksaanwijzing en tutorial video’s raadplegen. Het komt eigenlijk ongeveer op het volgende neer:

 1. Was je gezicht en dep droog
 2. Breng eventueel een hydraterende crème (dagcrème of oogcrème) aan
 3. Neem een kleine hoeveelheid van Remescar Hangende Oogleden, ongeveer ter grootte van een rijstkorrel
 4. Wrijf de crème tussen je twee wijsvingers, zodat het kleurloos wordt (zorg wel dat het vochtig blijft)
 5. Breng de crème aan met je vinger op de plooi van je bovenste ooglid
 6. Houd enkele minuten je ogen gesloten
 7. Bewonder het resultaat

Remescar Hangende Oogleden is gemakkelijk te gebruiken met make-up en andere huidverzorgingsproducten. Je kunt het beste kiezen voor oogschaduw in poedervorm, zodat de effectiviteit van Remescar Hangende Oogleden bewaard kan worden gebleven.

Remescar Hangende Oogleden gebruiken en het resultaat

Is Remescar Hangende Oogleden wel veilig?

We kunnen ons voorstellen dat een product waarvan wordt beweerd dat het onmiddellijk resultaat kan bieden, argwaan of zorgen opwekt. Waarschijnlijk vraag je jezelf dan ook af of Remescar Hangende Oogleden wel veilig is.

Wanneer Remescar Hangende Oogleden wordt gebruikt zoals staat aangegeven op de gebruiksaanwijzing, dan is het inderdaad een veilig product. Je moet het echter bijvoorbeeld niet in de ogen of slijmvliezen terecht laten komen.

Alle huidtypes kunnen baat bij hebben.

Ook bestaat een kans op een allergische reactie op één of meerdere bestanddelen in Remescar Hangende Oogleden.

Bovendien wordt het product afgeraden aan kinderen jonger dan 16 jaar en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

Remescar Hangende Oogleden review en gebruikers ervaringen

Op het internet zijn zowel goede als negatieve ervaringen te vinden over Remescar Hangende Oogleden.

De positieve reviews en ervaringen komen ongeveer op het volgende neer:

 • Het resultaat is snel en mooi
 • Je kunt weer stralen met je ogen
 • Iemand kan weer veiliger autorijden door verminderde hangende oogleden
 • Remescar Hangende Oogleden werkt écht
 • Je moet oefenen met het aanbrengen van Remescar Hangende Oogleden, omdat er bij verkeerd gebruik een witte vlek kan ontstaan
 • Na een tijdje het product te gebruiken, bevalt het prima. Het voelt prettig aan en het helpt goed.
 • Het is een wonder tubetje en iemand wilt niet meer zonder
 • Na een week het product te gebruiken, kan een lichte verbetering van de oogcontouren worden opgemerkt
 • Remescar Hangende Oogleden doet wat het belooft
 • Onderste oogleden zijn weer zichtbaar geworden en kunnen weer mooi worden opgemaakt
 • Na sceptisch te zijn, toch besteld en het blijkt fantastisch te werken

Negatieve Remescar Hangende Oogleden reviews

Er zijn niet alleen maar goede ervaringen te vinden met Remescar Hangende Oogleden. Op het internet zijn enkele negatieve reviews te vinden. Deze komen ongeveer op het volgende neer:

 • Hoewel het product wonderen doet bij iemand zijn of haar moeder is het niet het juiste product voor deze persoon. Het liftend effect is lichtjes, terwijl de onderste oogleden zich blijven verbergen.
 • Het werkt minder lang dan gehoopt. De resultaten zijn niet permanent.
 • Iemand krijgt de tube niet helemaal leeg en vindt deze verspilling zonde. De persoon geeft als tip de crème in een potje te verwerken, omdat het hier makkelijker kan worden uitgehaald.

Over deze negatieve reviews kunnen we het volgende zeggen. Het merk Remescar geeft zelf al aan dat de resultaten slechts enkele uren zichtbaar blijven in plaats van permanent. Daarnaast is het nadeel van het verwerken van een crème in een potje dat het minder hygiënisch is dan een tube.

De meeste mensen die geen goede ervaringen hebben met Remescar Hangende Oogleden gebruiken het product waarschijnlijk niet op de juiste manier.

In sommigen reviews staat bijvoorbeeld dat de crème een witte waas afgeeft. Dit kan komen door de huid onvoldoende te hydrateren of teveel te gebruiken van de crème.

Bovendien mag het product niet langer dan vier werken achter elkaar worden gebruikt om resultaten te kunnen blijven opmerken. Na deze periode moet je de huist even rust geven.

Remescar Hangende Oogleden review conclusie & in de aanbieding

Na het zien van onze Remescar Hangende Oogleden review wil je het waarschijnlijk zelf uitproberen. Veel mensen hebben immers aangegeven goede effecten te hebben gezien dankzij Remescar Hangende Oogleden.

Remescar Hangende Oogleden is een geweldig product voor mensen die iets willen doen aan hun oogleden bij gelegenheden.

Veel mensen zoeken naar Remescar Hangende Oogleden in de aanbieding. Bol.com is hier een goede site voor. Regelmatig worden hier producten aangeboden in de aanbieding. Remescar Hangende Oogleden is op bol.com goedkoper dan op hun eigen website.

Via onderstaande knop kan je Remescar Hangende Oogleden bekijken en voordelig bestellen.

Remescar Hangende Oogleden
Remescar Hangende Oogleden

Beoordeling door Lotte,

12 mei 2022
4

Misschien was je hier naar op zoek?

Lotte
Vrijwel elke Nederlander heeft in meer of mindere mate last van huidproblemen. Op Huid Tips.nl bespreek ik de verschillende huidaandoeningen. Denk aan informatie over de échte oorzaken en de beste behandelingen. Bovendien krijg je veel tips voor je eigen huidverzorgingsregime.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *