Lucovitaal psoriasis review en ervaringen

Helpen producten tegen psoriasis van Lucovitaal écht of niet?

Gemiddelde leestijd: 15 minuten
Lucovitaal tegen psoriasis review

Aangezien de Lucovitaal producten tegen psoriasis steeds bekender worden, leek het mij een goed idee hier een uitgebreide review aan toe te wijden. De populariteit heeft Lucovitaal waarschijnlijk te danken aan de goedkope productprijzen en de vele goede ervaringen met het merk.

Als je op zoek bent naar een eerlijke Lucovitaal psoriasis review, dan ben je op mijn website aan het juiste adres. Ik ga je namelijk meer vertellen over de producten tegen psoriasis van Lucovitaal, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken.

Blijf deze review lezen om alles te ontdekken over Lucovitaal producten tegen psoriasis, wat mijn persoonlijk review is en wat ervaringen van anderen psoriasis patiënten zijn.

Wat is Lucovitaal?

Lucovitaal logo psoriasis ervaringen

Voordat je mijn Lucovitaal psoriasis review gaat krijgen, vertel ik je graag eerst iets meer over Lucovitaal in het algemeen.

Lucovitaal valt onder het bedrijf PK Benelux. Het merk Lucovitaal bestaat al sinds 1989. Lucovitaal is dus al een lange periode bezig met het ontwikkelen van krachtige huidverzorgingsproducten. Het is hun doel de hoogste kwaliteit te leveren voor de scherpste prijs, zodat zoveel mogelijk mensen er gebruik van kunnen maken.

Naast producten voor het verzorgen van de huid en het bestijden van huidaandoeningen biedt Lucovitaal ook voedingssupplement aan. Deze kunnen worden afgestemd op leeftijd en geslacht.

Wist jij dat één op de vier huishoudens gebruikt maakt van één of meerdere Lucovitaal producten?

Voor het ontwikkelen van de producten houdt Lucovitaal zich aan een streng kwaliteitsmanagementsysteem. Daarnaast wil Lucovitaal ook op sociaal en ecologisch gebied goed resultaat bereiken. Daarom heeft PK Benelux Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandeel staan. Met andere woorden willen zij rekening houden met mens, milieu en bedrijfsvoering.

Lucovitaal is verkrijgbaar op verschillende plekken. Denk aan drogisterijen, apotheken, supermarkten en online. Denk aan Kruidvat en Etos. In Woensel kan je zelfs terecht bij de officiële fysieke winkel van Lucovitaal.

Welke producten van Lucovitaal helpen tegen psoriasis?

Lucovitaal biedt verschillende producten aan die kunnen helpen bij het onder controle houden van psoriasis klachten. Denk bijvoorbeeld aan het verminderen van ontstekingen, het kalmeren van de huid en het verwijderen van schilfers.

Zorg dat je eerst een arts hebt geraadpleegd, voordat je deze producten tegen psoriasis van Lucovitaal gaat gebruiken. Je weet dan namelijk zeker dat je daadwerkelijk last hebt van psoriasis.

Lucovitaal Psoriasis Intensive Cream

Ten eerste kan de Lucovitaal Psoriasis Intensive Cream worden gebruikt. Met deze crème kan je symptomen van psoriasis, zoals een rode, schilferige, jeukende en droge huid verzachten. Ook kan het de ontstoken huid kalmeren.

De creme mag dagelijks één of twee keer worden aangebracht op de plekken van je psoriasis. Maak hierbij masserende bewegingen.

Mensen houden van de Psoriasis Intevensice Cream, omdat het vrij is van cortisonen, antibiotica en parfum. De huidvriendelijke samenstelling is zeer geschikt voor een gevoelige huid, zoals de huid met psoriasis.

Lucovitaal Psoriasis Intsensice Cream ervaringen

Lucovitaal Psoriasis Douche Gel

Ook kan gebruik worden gemaakt van de Lucovitaal Psoriasis Douche Gel. Zoals de naam al aangeeft, kan je het gebruiken als een zachte reiniger onder de douche. De effecten van de douche gel zijn bijvoorbeeld het kalmeren en verlichten van de rode, schilferige, jeukende en droge huid.

Dode Zeemineralen en magnesiumchloride hebben hydraterende eigenschappen, waardoor jeuk en huidirritatie kunnen verminderen. Veel andere douche gels kunnen zelfs psoriasis verergeren, omdat ze de huid uitdrogen.

Je kunt de docche gel aanbrengen op je hele lichaam. Na het 3 tot 4 minuten in te laten trekken, kan je het weer van je huid af wassen. De douche gel is mild, waardoor deze dagelijks kan worden aangebracht.

Review over de Lucovitaal Psoriasis Douchegel

Lucovitaal Psoriasis Bodylotion

Een ander product dat wordt geprezen door mensen met psoriasis is de Lucovitaal Psoriasis Bodylotion. Deze lotion is namelijk soepel en kan makkelijk worden uitgesmeerd over de huid. Hierdoor kan de huid worden gekalmeerd en klachten die gepaard gaan met psoriasis verminderen.

Wederom zijn Dode Zee mineralen verwerkt in deze bodylotion. Lucovitaal bodylotion is vrij van cortisonen, antibiotica, parfum en andere harde ingrediënten. Daarom is het ook een geschikt product voor de gevoelige huid.

Lucovitaal Psoriasis Bodylotion mag één keer per dag worden aangebracht op de plekken van je psoriasis. Nu kunnen jeuk, roodheid, schilfering en droogte verminderen.

Lucovitaal Psoriasis Bodylotion eerlijke review

Lucovitaal Psoriasis Shampoo

Als laatste kan Lucovitaal Psoriasis Shampoo een zeer geschikte keuze zijn voor mensen die last hebben van psoriasis op hun hoofdhuid.

De shampoo mag 2 tot 3 keer per weerk worden aangebracht om klachten van psoriasis, zoals een droge, schilferige hoofdhuid, hoofdhuidirritatie en een ontstoken hoofdhuid te verminderen. Breng het aan op nat haar, laat het 3 tot 4 minuten intrekken en spoel daarna weer alles uit je haar.

Dankzij hydraterende ingrediënten in de Lucovitaal Psoriasis Shampoo kan de hoofdhuid kalmeren en kunnen symptomen worden verlicht. Er zijn geen zeep en parfum in verwerkt, waardoor klachten van psoriasis niet zullen verergeren.

Ervaringen met de Lucovitaal Psoriasis Shampoo

Wat zijn de ervaringen met Lucovitaal van psoriasis patiënten?

Nu we hebben besproken hoe de producten van Lucovitaal kunnen helpen tegen psoriasis ben je waarschijnlijk benieuwd naar ervaringen van psoriasis patiënten. In webshops waarop Lucovitaal wordt aangeboden, kan je veel ervaringen vinden.

Eigenlijk komt het erop neer dat er zowel goede als negatieve ervaringen te vinden zijn. Mensen geven bijvoorbeeld aan positieve ervaringen te hebben gehad met de Lucovitaal Psoriasis Intensive Cream. Ook kan psoriasis op de hoofdhuid effectief worden bestreden met de Lucovitaal Psoriasis Shampoo.

Iets wat ik vaak terug zie komen, is dat mensen al verschillende producten hadden geprobeerd voordat zij het assortiment van Lucovitaal ontdekten. Producten van andere, duurdere merken zijn echter duurder en minder effectief.

Ook schijnen de producten makkelijk te kunnen worden opgenomen door de huid. Het geeft geen branderig gevoel. Door alle voordelen kunnen roodheid, schilfers en ontstekingen snel verminderen. Mensen krijgen er veel zelfvertrouwen van.

Persoonlijke Lucovitaal Psoriasis review

Gezien de ervaring van Lucovitaal met huidverzorging en de samenstelling van de producten raad ik je aan producten tegen psoriasis van Lucovitaal zeker uit te proberen.

Wel vind ik het belangrijk je mee te geven in deze review dat er soms meer nodig is om van psoriasis af te komen. Mijn voorkeur gaat bijvoorbeeld uit naar het verbeteren van de huid met voeding. Bepaalde diëten kunnen ook gunstig zijn bij psoriasis.

Door zowel de symptomen van psoriasis te bestrijden met Lucovitaal als een gezonde levensstijl te hebben, denk ik dat je het meeste kans maakt om van psoriasis af te komen, of in ieder geval de klachten snel te verminderen.

Lucovitaal producten tegen psoriasis
Lucovitaal producten tegen psoriasis

Beoordeling door Lotte,

03 mei 2022
4

De producten van Lucovitaal tegen psoriasis kunnen daadwerkelijk helpen bij het verminderen van de symptomen. Helaas moet Lucovitaal worden blijven gebruikt om een langere periode resultaten te blijven zien.

Lucovitaal producten tegen psoriasis voor- en nadelen

Hieronder zet ik de voor- en nadelen van producten tegen psoriasis van Lucovitaal op een rijtje.

Voordelen

  • Bij het maken van de producten is rekening gehouden met de gevoelige psoriasis huid

  • Lucovitaal kan snel verlichting bieden voor menen met psoriasis

  • Er is gebruik gemaakt van natuurlijke Dode Zeemineralen. Jaarlijks reizen vele psoriasis patiënten af naar de Dode Zee om te profiteren van de voordelen

  • Lucovitaal bestaat al tientallen jaren en is daarom betrouwbaar

  • Psoriasis producten van Lucovitaal zijn veel goedkoper in vergelijking met producten van andere merken

  • Lucovitaal producten kunnen op vele plaatsen worden verkregen

  • Er zijn vele goede Lucovitaal ervaringen te vinden van psoriasis patiënten

Nadelen

  • Een Lucovitaal product tegen psoriasis lost de onderliggende kernoorzaken in het lichaam niet volledig op. Denk bijvoorbeeld aan slechte voeding.

Bekijk ook: “Dode Zee en psoriasis

Lucovitaal psoriasis conclusie review & kopen

In deze review is naar voren gekomen dat het gebruiken van Lucovitaal producten tegen psoriasis een goede keuze kan zijn. Het gaat namelijk om een betrouwbaar huidverzorgingsmerk, waarover vele goede ervaringen te vinden zijn op internet.

Je kunt een keuze maken uit de Lucovitaal Psoriasis Intensive Cream, Douche Gel, Bodylotion en Shampoo. Het beste kan natuurlijk zijn om alle producten te gebruiken en uit te proberen wat voor jouw psoriasis het beste werkt.

Wij hopen dat we je voldoende hebben kunnen helpen bij het maken van je keuze over het gebruiken van Lucovitaal producten tegen psoriasis. De Lucovitaal producten tegen psoriasis kunnen worden gekocht door te navigeren via de links in dit artikel.

Misschien was je hier naar op zoek?

Lotte
Vrijwel elke Nederlander heeft in meer of mindere mate last van huidproblemen. Op Huid Tips.nl bespreek ik de verschillende huidaandoeningen. Denk aan informatie over de échte oorzaken en de beste behandelingen. Bovendien krijg je veel tips voor je eigen huidverzorgingsregime.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *