Louis Widmer Acnecare Crème review

Het effect van de Louis Widmer Acnecare Crème op acne

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
Louis Widmer Acne Care Crème review

Voor nog geen tien euro in staat zijn de acne-gevoelige huid de zorg te bieden die ze verdient? Het kan met de populaire Acnecare Crème van Louis Widmer!

Het ontstaan van acne en pukkels kan met verschillende factoren te maken hebben. Hormonen lijken bijvoorbeeld een grote rol te spelen. Door hormonen kunnen de talgklieren namelijk verstoppen en ontstaan de onaantrekkelijke, vreselijke puistjes.

Zoals de naam al aangeeft kan Louis Widmer Acne Care Crème of Acnecare Crème helpen bij acne en puistjes.

Waarschijnlijk ben jij nu op zoek naar een Louis Widmer Acnecare Crème review. Blijf verder lezen om te ontdekken wat onze persoonlijke review is en wat de ervaringen zijn van andere acne patiënten.

Is Louis Widmer een betrouwbaar merk?

Acne ervaringen en het Louis Widmer logo

Louis Widmer is opgericht in Zwitserland en bestaat al sinds 1960. Het merk en familiebedrijf Louis Widmer ontwikkelt hoogwaardige huidverzorgings- en dermatologieproducten. Hierbij wordt rekening gehouden met duurzaamheid, milieu en mens voor nu- en in de toekomst.

Louis Widmer producten kenmerken zich als doeltreffend en goed te verdragen door de huid. Dit geldt voor zowel de gezonde huid als de probleemhuid. Met de producten kan de huid dan ook optimaal worden verzorgd, beschermd en genezen.

Dankzij eigen onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten en samenwerkingen met dermatologen en klinieken kunnen constant nieuwe bevindingen aan het licht komen. Vervolgens kunnen deze worden gebruikt voor producten en ontwikkelingen van Louis Widmer.

Alle Louis Widmer producten worden geproduceerd volgens de voorschriften voor farmaceutische producten. Tevens kan het gebruik van conserveringsmiddelen tot een minimum worden beperkt dankzij hun kiemvrije productie.

In Louis Widmer producten zijn dermatologisch gedocumenteerde actieve ingrediënten verwerkt in de juiste dosering. Voordat een Louis Widmer product op de markt wordt gebracht, ondergaat deze strenge chemische, analytische en microbiologische testen.

Als we kijken naar de tientallen jaren ervaring en hoge gestelde eisen aan de producten, kan Louis Widmer zeker worden gezien als betrouwbaar.

Hoe ontstaat acne?

Voordat het tijd is voor de reviews en ervaringen omtrent de Louis Widmer Acnecare Crème denken wij dat het goed kan zijn te weten hoe acne of een puistje nou eigenlijk ontstaat. Hierna begrijp je namelijk beter hoe puistjes kunnen worden bestreden met de Acne Care Crème.

Acne ontstaat bijvoorbeeld na een hormonale disbalans die ontstaat tijdens de puberteit of zwangerschap. Dit kan ook te maken hebben met bepaalde voeding of andere factoren uit je levensstijl.

Hormonen kunnen de talgklieren een seintje geven meer talg te gaan produceren. Talg, dode huidcellen en andere verontreinigheden kunnen ophopen in een porie. De porie raakt verstopt en er wordt een wit of zwart puntje zichtbaar op de huid. Men noemt dit ook wel een mee-eter.

Wanneer bacteriën terecht komen in een mee-ter, dan ontstaat een échte puist. Iemand met puistjes wordt ook wel acne patiënt genoemd.

Wat is het effect van Louis Widmer Acne Care Crème?

Acne Care Crème kan effectief zijn tegen puistjes door twee gebrukte ingrediënten, namelijk “miconazolnitraat” en “benzoylperoxide”. Andere ingrediënten in de crème zijn propyleenglycol, cetylalcohol, stearylalcohol, natriumlaurylsulfaat, witte bijenwas, polysorbaat en water.

Er wordt gedacht dat miconazolnitraat kan helpen voor het tegengaan van de groei van acne-veroorzakende bacteriën en benzoylperoxide voor het openen van de afvoergangen van de talgklieren. Het resultaat is dat de talgafvoer verbeterd.

Het effect geeft aan dat waarschijnlijk zowel mee-eters als puistjes effectief kunnen worden bestreden met de Louis Widmer Acnecare Crème.

Je moet de bijsluiter lezen voordat je de Acne Care Crème gebruikt. Raadpleeg in het geval van medicijngebruik of ziekte voor de zekerheid een deskundige voordat je een nieuw product probeert.

Zorg dat je eerst je huid reinigt met lauwwarm water. Hierna kan je een dunne laag van de Acne Care crème aanbrengen op de gereinigde huid, maar alleen op de plaatsen waar de puistjes zich bevinden.

De crème mag twee keer per dag worden aangebracht op de huid. Je kunt het dus zowel in de ochtend als avond aanbrengen op je puistjes. Als laatste mag eventueel een dunne laag dagcrème of make-up worden aangebracht.

Louis Widmer Acnecare Crème acne patiënten review

Ervaringen van acne patiënten met Louis Widmer Acne Care Crème

Op internet wordt de Louis Widmer Acnecare Crème aangeboden op verschillende webshops. Hierdoor hebben we de mogelijkheid de bijbehorende review-secties bij de crème te bekijken.

Eigenlijk zijn de meeste reviews en ervaringen met betrekking tot Louis Widmer Acnecare Crème bijzonder positief. Uitzonderingen geven aan dat het product weinig tot geen effect heeft.

Iets wat we veel terugzien komen, is het uitdrogen van de huid. De Acnecare crème kan dan ook de huid uitdrogen. Dit kan echter worden tegengaan door achteraf een milde hydraterende crème aan te brengen op de acne. Zorg daarnaast dat je de Acnecare crème uitsluitend aanbrengt op de acne.

Veel mensen met acne of een andere huidaandoening denken dat tovermiddelen bestaan. Dit is echter niet het geval. Wanneer je bent gestopt met smeren, kunnen puistjes dus terugkeren. Het is wel opmerkelijk dat in een review staat dat een persoon al binnen 2 dagen resultaat zag.

Onze Louis Widmer Acnecare Crème review

Onze persoonlijke Louis Widmer Acne Care Crème review is positief.

Louis Widmer is een betrouwbaar bedrijf. Hun producten voldoen aan hoge eisen, waardoor ze veilig zijn.

Hoewel Louis Widmer Acnecare Crème geen tovermiddel is, kan je het zeker proberen. Het heeft namelijk effect op de acne-veroorzakende bacteriën en de talgproductie. Dit zijn twee zeer belangrijke oorzaken van acne.

Daarnaast raden we aan te letten op je overige levensstijl. Zorg bijvoorbeeld dat je voldoende slaapt, meer gezond voedsel binnenkrijgt en stress vermijdt. Op deze manier heb je uiteindelijk de meeste kans op een eigen goede review met de Louis Widmer Acnecare Crème.

Louis Widmer Acnecare Crème
Louis Widmer Acnecare Crème

Beoordeling door Lotte,

10 mei 2022
4

Misschien was je hier naar op zoek?

Lotte
Vrijwel elke Nederlander heeft in meer of mindere mate last van huidproblemen. Op Huid Tips.nl bespreek ik de verschillende huidaandoeningen. Denk aan informatie over de échte oorzaken en de beste behandelingen. Bovendien krijg je veel tips voor je eigen huidverzorgingsregime.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *