Veroorzaakt Staphylococcus aureus eczeem?

Staphylococcus aureus en eczeem

De Staphylococcus aureus bacterie (S. aureus) gaat vaak gepaard met huidaandoeningen, zoals eczeem.

Het is dan ook bekend dat de S. aureusbacterie betrokken is bij veel soorten eczeem. Denk bijvoorbeeld aan constitutioneel eczeem, ook wel bekend als atopisch of aangeboren eczeem. Dit is de meest voorkomende vorm van eczeem en hierbij is de betrokkenheid van S. aureus zelfs zeer duidelijk vastgesteld.

Wanneer iemand eczeem wilt behandelen, is het dan ook van belang deze bacterie op te ruimen. Dit moet echter gebeuren, zonder de anderen goede bacteriën die leven op de huid tot last te zijn. Anderen bacteriën dragen namelijk bij aan een gezonde huid. Echter, dit kan lastig zijn, omdat er miljarden bacteriën op de huid leven.

Het is Gladskin gelukt om enkel de eczeem veroorzakende Staphylococcus aureus bacteriën van de huid te kunnen doden, terwijl de gunstige bacteriën met rust worden gelaten. Dit is bereikt met het ingrediënt Staphefekt™, het enige enzym dat deze specifieke resultaten oplevert.

Zorg daarnaast voor voldoende hydratatie, zodat je huidbarrière verbetert en nieuwe Staphylococcus aureus bacteriën niet de kans krijgen om opnieuw ontstekingen te veroorzaken op je huid.

Gladskin kan helpen bij zowel het bestrijden van de Staphylococcus aureus bacteriën als het hydrateren van de huid.

Wanneer er minder Staphylococcus aureus bacteriën op de huid aanwezig zijn verminderen de klachten van eczeem, zoals jeuk, droogheid en roodheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *