Jacob Hooy Vitamine E Crème review

Opvallende ingrediënten en ervaringen omtrent Jacob Hooy Vitamine E Crème

Gemiddelde leestijd: 12 minuten
Jacob Hooy Vitamine E Crème review

Vitamine E kan een geweldig ingrediënt zijn in huidverzorgingsproducten.

Als antioxidant kan vitamine E helpen bij het bestrijden van schade door vrije radicalen die je huid vroegtijdig ouder laten lijken. Ook zou vitamine E bijvoorbeeld gunstig kunnen zijn voor de hydratatie van je huid, het versterken van je huidbarrière en het verminderen van huidontstekingen.

Wanneer je vitamine E op je huid wil aanbrengen, dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een crème of serum. Jacob Hooy Vitamine E Crème is het huidverzorgingsproduct waar we het vandaag over zullen hebben.

Blijf verder lezen voor een uitgebreide Jacob Hooy Vitamine E Crème review.

Is Jacob Hooy een betrouwbaar merk?

Voordat we je vertellen over onze ervaringen met Jacob Hooy Vitamine E Crème vertellen we je eerst iets meer over het bedrijf achter de crème. Uiteraard wil je alleen producten kopen van bedrijven die écht verstand hebben van de huid.

De geschiedenis van Jacob Hooy gaat meer dan 250 jaar terug. In het jaartal 1743 begon het succes van het bedrijf met de verkoop van kruiden en specerijen. Jacob Hooy is zijn assortiment blijven uitbreiden.

Momenteel worden bijvoorbeeld cosmetica producten, etherische oliën en parfum oliën verkocht. Voornamelijk huidverzorgingsproducten en CBD oliën zijn populair. In totaal worden maar liefst ongeveer 4000 hoogwaardige producten aangeboden door Jacob Hooy.

Jacob Hooy heeft een lange historie en veel kennis vergaard omtrent de beste ingrediënten voor de huid. Bij Jacob Hooy ben je op een betrouwbare plek.

Jacob Hooy staat voor mooie, natuurlijke, gezonde en eerlijke producten. Hoewel Jacob Hooy het bekendst is in Nederland en België exporteren zij bijvoorbeeld ook naar landen, zoals Duitsland, China, Korea, Japan en Taiwan.

Op de website van Jacob Hooy staan alle bedrijfs- en contactgegevens netjes vermeld. Je kunt dan ook op verschillende manieren in contact komen, zodat je snel antwoorden op je vragen krijgt. Wees dus ook niet bang contact met ze op te nemen.

Jacob Hooy is Hofleverancier

Dat Jacob Hooy Hofleverancier is, geeft ook wel aan dat het een betrouwbare partij is.

Jacob Hooy is één van de bijna 600 Nederlandse bedrijven met het predicaat “Hofleverancier”. Jacob Hooy wordt dan ook koninklijk gewaardeerd.

Om deze reden mogen zij het wapenschild met het Koninklijk Wapen gebruiken op hun website en in andere marketingmaterialen.

Wat doet Jacob Hooy Vitamine E Crème voor je huid?

Jacob Hooy Vitamine E Crème kan je huid ten goede komen om de volgende redenen:

  • Beschermen van je huid
  • Voeden van je huid
  • Ondersteunen van herstellend vermogen van je huid bij littekens, rimpels en tekenen van veroudering
  • Vochtregulerende werking om je huid soepel en jong te houden

De crème mag worden gebruikt door mannen en vrouwen voor zowel dag- als nachtverzorging. Twee keer per dag aanbrengen op je gezicht is dus voldoende.

Vrijwel alle huidtypes kunnen baat hebben bij de vitamine E crème . Denk in ieder geval aan de droge, vette, onzuivere, normale, gevoelige, rijpe en gecombineerde huidtype.

Opvallende ingrediënten in Jacob Hooy Vitamine E Crème

Ten eerste zijn we blij dat Jacob Hooy ervoor heeft gekozen geen parabenen te gebruiken. Denk in plaats daarvan aan natuurlijke conserveermiddelen, zoals Ethylhexylglycerin en Phenethyl Alcohol.

Als we verder kijken naar de ingrediëntenlijst, dan zien we ook geen extreem harde ingrediënten die je huid zullen irriteren. Elk product bevat bijvoorbeeld aqua, oftewel water. Ook is bijvoorbeeld glycerin gebruikt als natuurlijk bevochtigingsmiddel en Propylene Glycol als hydratatiemiddel.

Wij houden ook van gebruikte ingrediënten, zoals toverhazelaar, soja olie, valkruid, kamille, berkenbladeren, wortelextract en bètacaroteen.

Uiteraard is bovendien dus vitamine E verwerkt in de crème. Dit wordt aangeduid met Tocopheryl Acetate en Tocopherol.

Review over Jacob Hooy Vitamine E Crème ingrediënten

Jacob Hooy Vitamine E Crème is een vegan product

Zijn de ingrediënten in de crème wel veilig?

Voor alle producten, en dus ook Jacob Hooy Vitamine E Crème geldt dat je huid een reactie kan geven op één of meerdere ingrediënten die het bevat.

Daarom kan je overwegen een klein beetje crème aan te brengen op een klein stukje van je huid, in plaats van direct op je hele gezicht. Wacht nu 24 tot 48 uur de reactie af van je huid.

Gelukkig zullen de meeste personen Jacob Hooy Vitamine E Crème kunnen gebruiken voor de verzorging van hun huid zonder bijeffecten te ondervinden.

Onze persoonlijke Jacob Hooy Vitamine E Crème review

Wat onze review is over de Jacob Hooy Vitamine E Crème?

Eerlijk gezegd geloofden we vroeger niet in de kracht van natuurlijke ingrediënten. Echter, we volgen Jacob Hooy nu al geruime rijd en zijn altijd onder de indruk van ervaringen van klanten. We waren dan ook erg benieuwd naar deze crème met vitamine E.

Een potje Jacob Hooy Vitamine E Crème kost ongeveer een tientje. Het design is simpel met de kleuren wit, groen en zwart. Met een potje van 140 ml crème kan je lang vooruit en hoeft dus ook geen losse dag- en nachtcrème te kopen. De werkzaamheid en prijs vinden wij belangrijker dan kortstondige hypes en dure luxe producten van populairdere merken.

Andere kenmerken van Jacob Hooy Vitamine E Crème zijn dat het een luchtige, dunne textuur heeft, geen sterkte geur heeft en snel intrekt in de huid. Na de crème aan te brengen op ons gezicht, voelt deze direct fijner aan en oogt deze mooi, gevoed en gehydrateerd. Het gaf ons ook geen vettige huid.

Als je jouw huid wil beschermen tegen veroudering en bestaande tekenen van veroudering wil verminderen, dan is dit zeker een crème die we je zouden aanraden. Als je geïnteresseerd bent in een gewone dag- of nachtcrème om bijvoorbeeld een droge huid tegen te gaan, dan zouden we je hem ook aanraden. Mocht je snelle resultaten verwachten, dan zouden we hem niet aanraden.

Wat zeggen anderen over Jacob Hooy Vitamine E Crème?

Op het moment van spreken zijn tientallen reviews te vinden over de Jacob Hooy Vitamine E Crème op bol.com. Via deze link kan je de reviews zelf bekijken. In totaal krijgt het product 4,4 van de 5 sterren. Dat is dus een zeer hoge score onder zoveel gebruikers.

Uiteraard is niet iedereen tevreden over Jacob Hooy Vitamine E Crème. Sommige mensen verwachten een te groot effect en zijn vervolgens teleurgesteld als een crème niet direct de gewenste resultaten oplevert.

Waarschijnlijk denken mensen dat het voldoende is Jacob Hooy Vitamine E Crème te smeren op hun huid en hun huidprobleem vervolgens als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen.

In het geval van een huidaandoening blijven mensen naast skin care bijvoorbeeld voedingsmiddelen eten die hun huid verslechterd. Ook smeren mensen wel Jacob Hooy Vitamine E Crème, maar vergeten vervolgens zonnebrandcrème te smeren, waardoor littekens moeilijk wegtrekken.

Review conclusie: Jacob Hooy Vitamine E Crème in huis nemen of laten liggen?

In deze uitgebreide Jacob Hooy Vitamine E Crème review is duidelijk naar voren gekomen dat de vitamine E crème daadwerkelijk kan helpen bij het krijgen van een betere huid en Jacob Hooy een betrouwbaar merk is.

Naast het smeren van een crème, zoals Jacob Hooy Vitamine E Crème is vaak meer nodig om de huid gezond te houden of te laten worden. Houd dit dus ook in gedachten als je besluit Jacob Hooy Vitamine E Crème in huis te nemen. Dan is het een goede keuze.

Ga jij de Jacob Hooy Vitamine E Crème testen? Deel dan je resultaten met ons en andere lezers hieronder.

Jacob Hooy Vitamine E Crème
Jacob Hooy Vitamine E Crème

Beoordeling door Lotte,

01 aug 2022
5

Misschien was je hier naar op zoek?

Lotte
Vrijwel elke Nederlander heeft in meer of mindere mate last van huidproblemen. Op Huid Tips.nl bespreek ik de verschillende huidaandoeningen. Denk aan informatie over de échte oorzaken en de beste behandelingen. Bovendien krijg je veel tips voor je eigen huidverzorgingsregime.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *