Jacob Hooy Haarlemmer Bruin review

Word je echt en snel bruin met behulp van Jacob Hooy Haarlemmer Bruin?

Gemiddelde leestijd: 10 minuten
Jacob Hooy Haarlemmer Bruin review

In enkele uren een bruine huidskleur: dat is iets wat we allemaal wel willen. Daarom ben je waarschijnlijk op zoek gegaan naar een Jacob Hooy Haarlemmer Bruin review.

Vooral in de zomer en in de winter zien we een enorme piek in de vraag naar producten om het bruiningsproces te versnellen. Simpelweg willen mensen niet met een spierwit lichaam liggen op het strand.

In deze review zullen we dan ook het merk Jacob Hooy onder de loep nemen. Daarnaast zullen we kijken naar de werkzaamheid, de ingrediënten en de resultaten omtrent het product Haarlemmer Bruin van Jacob Hooy. Word je echt sneller bruin?

Je zult erachter komen of het product doet wat het belooft en wat onze eerlijke opinie is.

Jacob Hooy Haarlemmer Bruin is razend populair en in veel winkels uitverkocht. Op het moment van schrijven kan je het product hier nog kopen >>

Is Jacob Hooy te vertrouwen?

Bij een Jacob Hooy Haarlemmer Bruin review hoort ook een stukje achtergrondinformatie van het merk. Wij vinden het namelijk belangrijk te weten of een bedrijf betrouwbaar is en veel kennis heeft vergaard over de huid. Tegenwoordig vliegen huidverzorgingsproducten immers als paddenstoelen uit de grond en veel bedrijven hiervan zijn uit op het verdienen van heel veel geld, terwijl de consument gedupeerd achterblijft.

Laten we maar gelijk met de deur in huis vallen. Jacob Hooy is zeker te vertrouwen als het gaat om huidverzorgingsproducten. Na bijna 300 jaar actief te zijn, weten ze bij Jacob Hooy waar ze het over hebben.

Jacob Hooy geeft de voorkeur aan verzorging met natuurlijke ingrediënten, zoals vruchten, bloemen, planten, wortels en zaden. Een pluspuntje als je het ons vraagt. Denk aan kruiden, specerijen, cosmetica en oliën die veel worden verkocht door Jacob Hooy. Het assortiment bestaat uit ruim 4000 verschillende producten. De producten zijn natuurlijk en eerlijk.

Jacob Hooy heeft als één van de weinige Nederlandse bedrijven het predicaat “Hofleverancier”, wat betekent dat Jacob Hooy zelfs koninklijk wordt gewaardeerd!

Als we ervanuit dat je op een betrouwbare webshop bestelt, dan is Jacob Hooy zeker te vertrouwen. Je krijgt de producten dus gewoon in huis na te bestellen. Bovendien kan je eenvoudig in contact komen met één van de medewerkers van Jacob Hooy. Wij namen contact op tijdens de openingsuren en kregen letterlijk binnen 10 minuten een reactie terug op onze vraag.

Wat kan Jacob Hooy Haarlemmer Bruin doen?

Jacob Hooy geeft aan op hun website dat je huid in 3 uur een diepbruine tint kan krijgen door het gebruiken van Jacob Hooy Haarlemmer Bruin.

Je kunt Jacob Hooy Haarlemmer Bruin gebruiken in combinatie met zonnebrandcrème. Dit is zelfs een vereiste als je gaat zonnen, omdat het product geen SPF (Sun Protection Factor) bevat en het je huid dus niet beschermt tegen schadelijke zonnestralen.

De vraag wat Jacob Hooy Haarlemmer Bruin exact voor jouw huid kan betekenen, is afhankelijk van een aantal factoren. Het heeft bijvoorbeeld te maken met jouw huidtype en hoe snel je van nature bruin wordt.

Met welke ingrediënten wordt het “sneller bruin” effect bereikt?

Bij Jacob Hooy hebben ze goed nagedacht over ingrediënten die je helpen sneller bruin te worden.

Aangezien uitsluitend natuurlijke ingrediënten zijn gebruikt, is Haarlemmer Bruin erg zacht voor je huid. Denk aan ingrediënten zoals kokos, amandel, sesam, bergamot, lavendel, zonnebloem en lanoline.

Bovendien bevat Haarlemmer Bruin geen conserveringsmiddelen. Dit zijn ingrediënten om een product langer houdbaar te maken. Bij Haarlemmer Bruin waren conserveringsmiddelen echter niet nodig. Dit kan een voordeel zijn in vergelijking met andere hardere bruinoliën.

Is Jacob Hooy Haarlemmer Bruin een veilig middel?

Om Jacob Hooy Haarlemmer Bruin op de juiste manier te gebruiken, kan je het beste even de bijbehorende verpakking bekijken. Doorgaans dient Haarlemmer Bruin te worden geschud en dun op de huid te worden aangebracht voordat je in de zon gaat.

Let er wel op dat Jacob Hooy Haarlemmer Bruin niet is voorzien van een SPF. Vandaar mag je huid niet snel verbranden. Ook moet je huid eerst aan de zon gewend zijn, en moet je huid dus al een beetje bruin zijn. Tevens hebben wijzelf ook een beschermende zonnebrandcrème aangebracht tijdens het zonnen om ons te beschermen tegen schadelijke zonnestralen die het DNA in onze huid kunnen beschadigen.

Onze persoonlijke Jacob Hooy Haarlemmer Bruin review

Wij vinden Haarlemmer Bruin van Jacob Hooy een fijn product. We vinden de geur aangenaam en de ingrediënten zijn natuurlijk.

Ook denken wij dat we daadwerkelijk sneller bruin kunnen worden binnen enkele uren. Onze ervaringen kunnen echter anders zijn dan jouw ervaringen. Jij hebt misschien bijvoorbeeld minder pigmentcellen, waardoor je minder snel bruin wordt. Het beste is dus het product zelf eens uit te proberen op je eigen huid.

Een nadeel vonden we dat je huid eerst moet wennen aan de zon. Dit moet uiteraard voorzichtig gebeuren. Daarna mag Jacob Hooy Haarlemmer Bruin pas worden gebruikt.

Jacob Hooy Haarlemmer Bruin
Jacob Hooy Haarlemmer Bruin

Beoordeling door Lotte,

02 aug 2022
4

Op het internet zijn genoeg verhalen te vinden van personen die denken daadwerkelijk sneller bruin te worden door het gebruiken van Jacob Hooy Haarlemmer Bruin. Wel zien we in verschillende reviews terugkomen dat het spul wat vettig is. Dit is logisch, omdat oliën altijd een beetje vettig zijn. Toch gaat onze voorkeur uit naar een natuurlijk hulpmiddel om te bruinen in plaats van chemische alternatieven.

Hoe snel word je bruin?

Waarschijnlijk vraag je jezelf af hoe snel je bruiner kunt worden dankzij Jacob Hooy Haarlemmer Bruin. Doorgaans neemt dit 3 uur in beslag, maar verschillende zaken kunnen invloed hebben. Denk bijvoorbeeld aan je huidtype en hoe snel je van nature bruin wordt. Het uiteindelijke effect kan dus verschillen per persoon.

Jacob Hooy Haarlemmer Bruin VS Jacob Hooy Zonnebrank Bruin

Naast Haarlemmer Bruin biedt Jacob Hooy ook Zonnebank Bruin aan. Deze producten lijken erg op elkaar en hebben allebei een behoorlijk aantal goede reviews ontvangen, maar wat is dan precies het verschil?

Ten eerste kan Jacob Hooy Haarlemmer Bruin je huid in 3 uur een diepbruine tint geven, terwijl Zonnebrank Bruin je slechts in 30 minuten resultaat kan opleveren. Zonnebank Bruin kan dus waarschijnlijk sneller jouw huid een egale, bruine kleur geven.

Ook klagen sommige mensen dat Jacob Hooy Haarlemmer Bruin vettig aanvoelt, terwijl Jacob Hooy aangeeft dat hun Zonnebank Bruin een niet vettige olie is die snel in je huid trekt.

Als we kijken naar de prijs, dan is Zonnebank Bruin enkele euro’s goedkoper.

Het grootste verschil is dat Zonnebank Bruin alleen geschikt is voor de zonnebank, terwijl Haarlemmer Bruin al een heel oud recept is van toen nog geen zonnebanken bestonden. Jacob Hooy Haarlemmer Bruin kan je dus in de buitenlucht gebruiken in plaats van alleen voor de zonnebank.

Na urenlang onderzoek voor deze review raden we Jacob Hooy Haarlemmer Bruin jou van harte aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *