Grahams Psoriasis Crème ervaringen

Is Grahams Psoriasis Crème een magisch middel of is het onzin?

Gemiddelde leestijd: 10 minuten
Ervaringen met Grahams Psoriasis Crème

Psoriasis is een hardnekkige aandoening waar veel mensen zowel fysiek als mentaal last van kunnen krijgen. Helaas is er nog geen magisch middel beschikbaar op de markt waarmee je psoriasis direct en permanent kan laten verdwijnen. Wel zijn er goede manieren om de symptomen van psoriasis te onderdrukken.

Er zijn bijvoorbeeld ontzettend veel goede reviews te vinden omtrent de Grahams Psoriasis Crème. Waarschijnlijk ben jij ook op zoek naar Grahams Psoriasis Crème ervaringen. Dit product wordt immers alsmaar bekender. Het nadeel hiervan is echter dat bekende producten worden gebruikt door de massa, en de massa er in de meeste gevallen naast zit.

In deze uitgebreide blog ga je meer ontdekken over het merk Grahams. Ook ga je ervaringen tegenkomen van echte psoriasis patiënten die de psoriasis crème hebben aangebracht op hun eigen huid.

Het is dan ook ons doel jou een betere beslissing te kunnen laten maken bij de vraag of de Grahams Psoriasis Crème veel kan betekenen in de strijd tegen jouw psoriasis.

Is het merk Grahams betrouwbaar?

Grahams is opgericht in Australië door Geoff Graham. Het merk is ontstaan uit passie.

De destijds jonge zoon van Geoff genaamd Ryan had namelijk last van een ruwe, geïrriteerde huid en zijn vader wilder hier een oplossing voor bedenken. Geoff had in zijn verleden zelf ook te maken gehad met fysieke en mentale klachten van een huidaandoening. Natuurlijk wilde hij voorkomen dat zijn zoon hetzelfde moest doorstaan.

Geoff wist dat de meeste huidverzorgingsmerken veel chemische bestanddelen bevatten die de huid met psoriasis alleen maar verergeren. Vandaar besloot hij het anders aan te pakken. Zijn unieke producten moesten uitsluitend bestaan uit ingrediënten die zijn gewonnen uit de natuur. De Grahams Psoriasis Crème was geboren.

Het eerste Grahams product gaf Geoff aan zijn vrienden en familie. Zijn zoon had er namelijk ook goede ervaringen mee. Aangezien het eigen gemaakte huidverzorgingsproduct van Geoff werd geprezen, zag hij een kans en besloot producten aan te gaan bieden aan de massa. Als hijzelf, zijn zoon en naasten veelbelovende ervaringen zouden hebben met het product, dan zouden veel anderen er ook mee kunnen worden geholpen.

Door het verhaal van Geoff Graham te bekijken, kan worden opgemaakt dat dit niet per se een commercieel merk is. In eerste instantie was het eerste product namelijk bedoelt voor zijn zoontje. Zelfs dermatologen geven aan dat Grahams een goede manier kan zijn om huidklachten, zoals psoriasis te verminderen.

Een ander feit waaruit kan worden opgemaakt dat Grahams betrouwbaar is, zijn de ruim 20 jaren dat het merk bestaat. Wanneer het niet in de haak zou zijn of zelfs oplichting zou betreffen, dan zou dit allang naar buiten zijn gekomen. Bovendien zijn alle gebruikte natuurlijke ingrediënten in de producten uitgebreid toegelicht op de website van Grahams.

Waarom kan de Grahams Psoriasis Crème helpen?

Om symptomen van psoriasis te onderdrukken, kan je overwegen de Grahams Psoriasis Crème te gebruiken. Dit is namelijk een medisch hulpmiddel welke erop gericht is de aangetaste huid te verzorgen en verschillende klachten van psoriasis te verminderen.

2 tot 3 keer per dag mag een dunne laag Grahams Psoriasis Crème worden aangebracht op een gereinigde en gedroogde huid. Breng het aan op de plekken van je psoriasis om de plakkaten psoriasis te helpen verwijderen, de droge huid te helpen hydrateren, de barrièrefunctie van de huid te bevorderen en de ontstoken huid te helpen kalmeren. Hierdoor kunnen de roodheid, plakkaten, schilfers, pijn en jeuk die horen bij psoriasis verminderen.

In Grahams Psoriasis Crème zijn uitsluitend natuurlijke ingrediënten verwerkt. Denk aan effectieve ingrediënten tegen psoriasis, zoals calendula, avocado olie, jojoba olie, shea butter, castor olie, bijenwas en melkzuur waar wij al vaak over hebben geschreven op deze website.

Aangezien Grahams Psoriasis Crème vrij is van parabenen, onder andere mag worden aangebracht op de knieën, ellebogen en hoofdhuid en geschikt is voor jong en oud kunnen veel mensen er baat bij hebben.

Grahams Psoriasis Crème product review

Eventueel kan de Grahams Psoriasis Crème worden gebruikt in combinatie met bepaalde medische behandelingen. Wij vinden echter dat dit voor de zekerheid eerst moet worden besproken met een arts.

War zijn de ervaringen met Grahams van psoriasis patiënten?

Op het internet zijn tal van gedeelde ervaringen te vinden over deze crème. De meeste psoriasis patiënten zijn positief over de Grahams crème en geven bijvoorbeeld aan:

  • Dat zij na jaren weer met een gerust hart een T-shirt met korte mouwen kunnen dragen, omdat de psoriasis onder controle is.
  • Dat hun zelfbeeld omhoog is geschoten nadat de symptomen van psoriasis onder controle waren.
  • Dat de Grahams Psoriasis Crème de zoveelste poging was, maar dit product eindelijk werkte.
  • Dat zij na tientallen jaren weer psoriasis vrij zijn en psoriasis niet na 1 dag terugkomt als zij stoppen met smeren.
  • Dat de crème effectief en snel kan helpen bij het verminderen van jeuk, een droge huid en dikke schilfers op de huid.

Via deze link kan je in de “reviews-sectie” nog eens 31 reviews lezen van mensen die de Grahams Psoriasis Crème hebben uitgeprobeerd of nog steeds gebruiken tegen hun psoriasis. Hier staan lange verhalen tussen van personen die radeloos waren en uiteindelijk hun oplossing hebben gevonden bij Grahams.

Zijn er ook negatieve reviews te vinden?

Helaas bestaat er geen magisch middel waarmee iedereen van zijn of haar psoriasis af kan worden geholpen. Wanneer dit wel het geval was, dan zou één persoon of groep heel rijk zijn geweest en zou iedereen hier al op de hoogte van zijn.

Ook voor de Grahams Psoriasis Crème geldt dus dat er niet alleen maar positieve ervaringen te vinden zijn. Soms laten mensen laten wel degelijk een slechte review achter, waarin zij aangeven dat hun psoriasis er niet van was verbeterd.

Houd ook rekening met het mogelijke tijdelijke effect van een huidverzorgingsproduct, zoals een crème tegen psoriasis. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van een onderliggende oorzaak van psoriasis. Wanneer psoriasis is ontstaan door stress of bepaalde voeding, dan is het niet vreemd dat je psoriasis terugkeert als je stopt met smeren.

Eigenlijk is het logisch dat niet iedereen tevreden is over Grahams Psoriasis Crème. Echter, door zelf even te kijken naar alle reviews en ervaringen kom je er snel achter dat de meeste mensen de crème aanbevelen en zelf niet meer zonder willen.

Grahams Psoriasis Crème
Grahams Psoriasis Crème

Beoordeling door Lotte,

05 mei 2022
4

Het gebruiken van Grahams Psoriasis Crème kan een geweldige keuze zijn. Dankzij de gebruikte, natuurlijke ingrediënten is het een zachter product voor de huid dan veel medische behandelingen en andere vrij verkrijgbare producten. Tegelijkertijd spreken de positieve ervaringen voor zich. Veel psoriasis patiënten zien daadwerkelijk hun psoriasis drastisch verminderen in korte tijd.

Grahams Psoriasis Crème ervaringen conclusie & bestellen

De Grahams Psoriasis Crème is een uniek product tegen psoriasis. Ook is het merk ontstaan uit passie. Grahams is dus zeker te vertrouwen. Vele ervaringen hebben laten zien dat het effectief kan werken tegen psoriasis.

Je kunt overwegen zelf de Grahams Psoriasis Crème aan te brengen op je psoriasis, zodat je zelf de effecten kunt ervaren. Er bestaat echter nooit een garantie op succes.

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *