Grahams eczeem review

Dit is wat ervaringen zeggen over producten tegen eczeem van Grahams

Gemiddelde leestijd: 15 minuten
Grahams eczeem review

Eczeem kan nogal een nare huidaandoening zijn. Miljoenen mensen over de hele wereld hebben last van mentale en fysieke klachten door eczeem. Denk hierbij aan een laag zelfbeeld en een jeukende, droge en ontstoken huid.

De maker van het huidverzorgingsmerk Grahams Natural, Geoff Graham, heeft producten tegen eczeem op de markt gebracht.

Een tijd geleden ging een video van Grahams viraal op TikTok, waarna meer dan 10 miljoen mensen kennismaakte met Grahams en duizenden bestellingen binnenkwamen in slechts 2 dagen tijd.

Hoewel er vele goede ervaringen te vinden zijn op het internet ben jij waarschijnlijk op zoek naar een eerlijke Grahams eczeem review.

Blijf deze uitgebreide review lezen om te ontdekken wat het verhaal is van Geoff Graham. Ook ga je ervaringen vinden van mensen die de Grahams Eczeem Crème en Eczeem Olie hebben uitgetest.

Het verhaal achter Grahams

Grahams is een natuurlijk huidverzorgingsmerk welke is opgericht in Australië door Geoff Graham. Het bedrijf biedt een lijn producten aan om klachten van eczeem, psoriasis en rosacea te verminderen.

Ongeveer 20 jaar geleden besloten Geoff en Shannon Graham zelf een product te ontwikkelen voor de heftige eczeem van hun destijds 14 maanden jonge zoon Ryan.

Vader Geoff Graham had namelijk zelf ook moeten ondervinden welke lasten allemaal horen bij eczeem en wilde deze narigheden voorkomen voor zijn zoon. En dat zonder gebruik hoeven maken van producten die zijn volgestopt met chemische ingrediënten.

Na grondig onderzoek te doen naar eczeem, het vinden van de beste ingrediënten en het vele testen van producten ontstond een mix van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten die effectief konden helpen bij het onderdrukken van eczeem bij personen van jong en oud.

Geoff en Shannon Graham moesten twee auto’s verkopen om de eerste batch producten te kunnen betalen. Hierna werd Grahams al snel een succes. Momenteel groeit Grahams nog steeds aanzienlijk. Leuk om te weten is dat hun kinderen, Ryan en Kirra nu ook betrokken zijn bij het runnen van het bedrijf.

Hedendaags worden de producten tegen eczeem van Grahams in Australië het meest gebruikt om symptomen van de huidaandoening te verlichten. Gezien de enorme populariteit in Australië wilden mensen over de hele werd Grahams proberen. Veel mensen geven aan nu niet meer zonder Grahams te willen.

Het eczeemverhaal van Geoff Grahams (oprichter)

Waarom je Grahams producten tegen eczeem zou moeten overwegen

Mensen die last hebben van eczeem weten vast en zeker dat het moeilijk kan zijn de juiste producten te vinden. Het is vaak een kwestie van vallen en opstaan totdat het goede product is gevonden. Echter, een goed product moet ook werken op de lange termijn in plaats van het bieden van tijdelijke verlichting.

Het probleem met veel producten tegen eczeem is dat chemicaliën en slechte ingrediënten bevatten die de huid na verloop van tijd uitputten. Dergelijke producen tegen eczeem kunnen irritatie, bijwerkingen en allergieën opleveren. Dat heeft logischerwijs een averechts effect op eczeem.

De natuurijke producten van Grahams kunnen veiliger tegen eczeem zijn dan chemische producten om de volgende redenen:

 • Parfums, zepen en bepaalde type alcohol kunnen een jeukende, droge en geïrriteerde huid veroorzaken.
 • Chemische producten kunnen de huidcellen verzwakken en de huid dunner maken, waardoor deze vatbaarder wordt voor eczeem.
 • De huid kan verslaafd raken aan chemische producten, waardoor de huid tolerant wordt en producten geen groot effect meer hebben.
 • De huid kan een allergische reactie geven op vreemde ingrediënten in chemische producten.

Producten tegen eczeem van Grahams

Het is bijna tijd voor de reviews en ervaringen met betrekking tot de producten tegen eczeem van Grahams. Laten we eerst even bekijken welke producten Grahams eigenlijk aanbiedt voor het verminderen van eczeem.

Grahams biedt een eczeem crème en een eczeem olie aan om klachten van eczeem te verminderen. Deze producten zijn geschikt voor baby’s, kinderen en volwassenen. Ook zijn de producten vrij van parabenen, hormonen, parfum en 100% natuurlijk.

Grahams Eczeem Crème

Grahams Eczeem Crème kan worden gezien als medisch, natuurlijk hulpmiddel. Door deze milde crème aan te brengen op eczeem kan direct jeuk en droogte worden verlicht en kan de huid worden geholpen om zich te herstellen.

De Grahams Eczeem crème is ook geschikt om te gebruiken voor eczeem op het gezicht. Je mag het 2 tot 3 keer per dag aanbrengen op de plekken van je eczeem.

Ervaringen met de Grahams eczeem crème

Grahams Eczeem Olie

Naast de crème kan de Grahams Eczeem Olie worden gebruikt om symptomen van eczeem, zoals een jeukende, droge en geïrriteerde huid te verminderen. Gebruik de olie om je huid te voeden en te verzorgen, zodat deze zich beter kan herstellen.

Grahams Eczeem Olie bevat bijvoorbeeld Neem Olie om ontstekingen te remmen. Ook heeft de saffloerzaadolie in de eczeem olie verzachtende en antioxiderende eigenschappen. Bovendien zijn natuurlijke oliën toegevoegd, zoals jojoba olie en avocado olie om de huid extra te verzorgen, hydrateren en beschermen.

Je kunt de Grahams Eczeem Olie 2 of 3 keer per dag rechtstreeks aanbrengen op de plekken van je eczeem. Ook kan je 1 of 2 scheutjes van de olie toevoegen in bad, zodat je je hele lichaam kunt onderdompelen en kan helpen bij het verbeteren van eczeem klachten.

Ervaringen met de Grahams Eczeem Olie

Grahams raadt aan de eczeem crème te combineren met de eczeem olie. Hiervoor kan je eerst de eczeem olie laten intrekken en daarna de eczeem crème aanbrengen.

Ervaringen met Grahams van eczeem patiënten

Hieronder staan een aantal ervaringen met Grahams Eczeem Crème en Grahams Eczeem Olie op een rijtje.

 • Sommige mensen waren sceptisch, omdat zij niets kunnen vinden dat écht werkt tegen eczeem. Grahams kan zorgen voor ommekeer.
 • Kloofjes kunnen bij sommige mensen dezelfde dag nog zo goed als verdwijnen. Ook heftige eczeem plekken kunnen in een korte tijd verminderen.
 • Door 2 keer per dag en 1 week lang Grahams Eczeem Crème aan te brengen kunnen klachten al verminderen bij sommige mensen.
 • Een persoon gebruikt bijna 3 maanden de Graham Eczeem Crème en kan met zekerheid zeggen dat het effectief werkt bij haar dochter.
 • Iemand die al 50 jaar last heeft van eczeem en hormoonzalven, lichttherapie en kuren heeft geprobeerd geeft aan dat Grahams Eczeem Crème werkelijk een effectief middel kan zijn tegen jeuk, een droge huid en uitslag.

Er zijn dus ontzettend veel verhalen te vinden van personen met hardnekkige eczeem die al van alles hadden geprobeerd en uiteindelijk bij Grahams terecht kwamen, waarna de klachten eindelijk verminderden.

Natuurlijk bestaat er geen eczeem crème waar alleen maar positieve ervaringen over te vinden zijn. Dan zou iedereen dat product gebruiken.

Vaak wordt vergeten dat mogelijke onderliggende oorzaken van eczeem, zoals een voedingspatroon ook moeten worden aangepakt. Dan kan eczeem een langere tijd wegblijven en kunnen Grahams producten worden gebruikt om symptomen effectief te verminderen.

Voor- en nadelen omtrent producten tegen eczeem van Grahams

Hieronder staan de belangrijkste voor- en nadelen omtrent de producten tegen eczeem van Grahams op een rij. Deze punten zijn gebaseerd op ervaringen van eczeem patiënten en feiten over het bedrijf Grahams.

Voordelen

 • Grahams is ontstaan door een persoon die zelf last had van eczeem en de mentale gevolgen. Het bedrijf is er dus niet per se op gericht om geld te verdienen, maar vooral om zoveel mogelijk mensen te helpen.

 • De producten bestaan uit hoogwaardige natuurlijke ingrediënten zonder vreemde toegevoegde ingrediënten.

 • Ontzettend veel ervaringen van gebruikers laten zien dat hun eczeem aanzienlijk is verminderd.

 • Grahams bestaat al ongeveer 20 jaar en heeft daarom veel kennis vergaard over eczeem en ingrediënten.

 • Grahams eczeem producten kunnen symptomen van eczeem snel verminderen en mogen meerdere keren per dag worden aangebracht op de eczeem.

Nadelen

 • Een huidverzorgingsproduct, zoals Grahams Eczeem Crème kan niet helpen bij het verhelpen van bepaalde onderliggende oorzaken, zoals slechte voeding.

 • De virale “marketing” video op TikTok kan mensen sceptisch maken, omdat de massa er meestal naast zit.

Grahams Eczeem Crème en Olie
Grahams Eczeem Crème en Olie

Beoordeling door Lotte,

05 mei 2022
4

Ervaringen van eczeem patiënten hebben laten zien dat de Grahams Eczeem Crème en Olie daadwerkelijk effectief kunnen zijn voor het verminderen van eczeem klachten. Soms kunnen mensen teleurgesteld worden als eczeem klachten terugkomen, omdat zij zijn gestopt met smeren en de onderliggende oorzaken eczeem laten terugkomen.

Grahams eczeem review conclusie + bestellen

In deze uitgebreide Grahams eczeem review is naar voren gekomen dat we erg positief zijn over hun producten.

Dit is niet zomaar even een tijdelijk huidverzorgingsbedrijf. Als we kijken naar het verhaal en de openheid van de familie Graham, dan willen zij oprecht mensen helpen met hun Grahams Eczeem Crème en Olie in plaats van snel wat geld te verdienen aan radeloze eczeem patiënten.

Naar onze mening kan je dus zeker eens de producten tegen eczeem van Grahams proberen. Dit is ook gelijk de beste manier om erachter te komen hoe effectief Grahams zal werken, want eigenlijk zeggen andermans ervaringen niets over de resultaten die jij uiteindelijk zult ervaren.

Via de onderstaande knop kan je nog tal van ervaringen vinden en de producten tegen eczeem van Grahams bestellen.

Misschien was je hier naar op zoek?

Lotte
Vrijwel elke Nederlander heeft in meer of mindere mate last van huidproblemen. Op Huid Tips.nl bespreek ik de verschillende huidaandoeningen. Denk aan informatie over de échte oorzaken en de beste behandelingen. Bovendien krijg je veel tips voor je eigen huidverzorgingsregime.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *