Gladskin acne review

Ben je acne te slim af of is het onzin?

Gemiddelde leestijd: 26 minuten
Gladskin acne review

De acne gerelateerde producten van Gladskin worden alsmaar bekender. Dit heeft waarschijnlijk te maken met het grote aantal positieve reviews in combinatie met het hoge marketingbudget van Gladskin.

Waarschijnlijk ben jij op zoek naar een eerlijke Gladskin acne review. Je wilt immers een weloverwogen keuze kunnen maken.

Sinds 2 maanden gebruik ik Gladskin zelf ook tegen mijn acne. Daarnaast heb ik grondig onderzoek gedaan naar het bedrijf, contact opgenomen met de medewerkers en ben ik bekend met hun technologie. Het bedrijf ken ik dus best wel goed.

Ik kwam voor het eerst in aanraking met Gladskin tijdens een reclamefragment op de radio. Er werd hierin verteld dat zij producten ontwikkelden voor een aantal huidaandoeningen, waaronder acne.

Vandaag de dag is een groot aantal mensen bekend met Gladskin. Ze zijn dan ook op veel plaatsen aanwezig, zowel via online als fysieke kanalen. Veel mensen hebben de producten van Gladskin geprobeerd en zijn erg positief.

In deze review ga ik je meer vertellen over de Gladskin producten tegen acne. Natuurlijk deel ik ook mijn persoonlijke review en ervaringen. Het is belangrijk dat je deze review leest van begin tot eind. Helaas kan Gladskin namelijk niet voor iedereen de oplossing zijn tegen acne.

Is Gladskin een betrouwbaar merk?

Bij een eerlijke Gladskin acne review hoort natuurlijk ook enige algemene informatie over het bedrijf zelf. Ik kan namelijk begrijpen dat je wilt weten of Gladskin wel betrouwbaar is en door wie deze producten eigenlijk zijn ontwikkeld. Tegenwoordig zijn er namelijk duizenden merken en middeltjes tegen acne, die door iedereen kunnen worden gemaakt.

Gladskin is een internationale speler in de huidverzorgingsmarkt. Ze zijn dus actief in Nederland, maar ook in andere landen hebben zij een grote naamsbekendheid.

Wetenschappelijk onderzoek naar acne en andere huidproblemen wordt deels uitgevoerd met het Zwitserse Federale Technologie Instituut in Zurich. Hier worden dan ook de beste en meest veilige Gladskin producten ontwikkeld aan de hand van jarenlang wetenschappelijk onderzoek. De producten zijn bedoeld voor een zo groot mogelijk publiek. Ze verwerken dus zo weinig mogelijk ingrediënten in de producten.

Micreos Human Health is het bedrijf boven het merk Gladskin. Zij houden zich in het bijzonder bezig met de antibacteriële fagen-technologie. Daarnaast ontwikkelen zij ook algemene huidverzorgingsproducten die geschikt zijn voor de gevoelige huid. Gladskin weet namelijk dat er super veel middelen in de markt verkrijgbaar zijn, maar de meeste zepen en huidverzorgingsproducten veel te agressief zijn voor de gevoelige huidtype.

Enkele dermatologen, oftewel huidartsen, waarmee Gladskin samenwerkt zijn Peter Lio, Richard Antaya en Robert Sidbury. Dit zijn dan ook grote namen in de dermatologische wereld, wat de kwaliteit van de producten bevestigt. Tevens wordt het wetenschappelijk werk van Gladskin groot en deels gepubliceerd.

De technologie achter Gladskin is verkozen tot meest relevante innovatie van Europa 2018

Al meer dan 100.000 levens veranderd

We hebben al duizenden mensen met acne geholpen. Veel van onze tevreden klanten hebben al meer dan tien producten geprobeerd, voordat ze Gladskin ontdekten. Gladskin vormt een nieuwe categorie in de behandeling van acne.

Lees meer

Hoe werkt de Gladskin Acne Gel?

Op de website van Gladskin vind je de hoofdcategorieën: acne, eczeem, rosacea, scheerirritatie en overige producten. In deze review richt ik mij enkel op de acne tegen acne. Eventueel kun je de Gladskin eczeem review lezen als je daar meer over wilt weten.

Het bekendste product van Gladskin tegen acne wordt de Acne Gel genoemd. Dit product is verkrijgbaar in een volume van 15 ml, 30 ml, 50 ml en 100 ml. Daarnaast zijn er nog enkele ondersteunende producten die je kunt gebruiken voor de acne-gevoelige huid, maar hierover vertel ik je zo meer.

In de Acne Gel zitten de volgende ingrediënten: Aqua, Propylene glycol, Hydroxypropyl methylcellulose, Glycerin, Arginine HCl, Sodium chloride, Trometamol, Staphefekt™ SA.100 C2.2, Calcium chloride.

De Acne Gel staat vooral bekend om het ingrediënt Staphefekt™. Dit is namelijk het enige enzym ter wereld waarmee selectief de acne veroorzakende Staphylococcus aureus bacterie kan worden aangepakt, terwijl de anderen miljarden bacteriën op de huid intact blijven.

Dankzij het doden van de acne-veroorzakende bacterie kan roodheid verminderen en ontstekingen van de verstopte talgklieren worden voorkomen.

Als we de Acne Gel vergelijken met andere anti-acne middeltjes of antibiotica, die bijwerkingen opleveren en de rest van de huid microbioom tot last zijn, heeft Gladskin dus écht een revolutionaire aanpak.

Aangezien de Acne gel 2 tot 3 keer per dag op de intacte huid mag worden aangebracht om de acne-veroorzakende bacterie tegen te gaan, kun je puistjes en acne erg goed bestrijden. In de meeste reviews wordt dan ook aangegeven dat de huid in een aanzienlijk korte tijd verbetert na te beginnen met Gladskin.

Al meer dan 100.000 levens veranderd

We hebben al duizenden mensen met acne geholpen. Veel van onze tevreden klanten hebben al meer dan tien producten geprobeerd, voordat ze Gladskin ontdekten. Gladskin vormt een nieuwe categorie in de behandeling van acne.

Lees meer

Ondersteunende Gladskin producten voor acne

De Acne Gel is het populairste Gladskin product tegen acne. Echter, Gladskin heeft nog meer producten ontwikkeld waarmee de puistjes kunnen worden bestreden. In deze producten zit geen Staphefekt™. De producten hebben namelijk een ander doel voor de acne-gevoelige huid. Het voordeel is dat deze producten de werking van Staphefekt™ niet negatief zullen beïnvloeden.

Hieronder zet ik de 4 aanvullende Gladskin producten tegen acne op een rij.

Face Wash

Ten eerste kan de Face Wash als aanvullend product worden gebruikt in je acnebehandeling. Naast de acne-veroorzakende bacterie Staphylococcus aureus is het dan ook belangrijk dat andere factoren worden aangepakt die te maken hebben met acne. Eén daarvan is viezigheid en overtollig talg op je huid. Dit kan namelijk in je poriën terecht komen, waardoor mee-eters ontstaan. Om dit te voorkomen kun je één tot twee keer per dag je gezicht reinigen met de Face Wash van Gladskin.

Scrub

Een ander product dat kan helpen tegen acne is de Gladskin Scrub. Een andere factor waardoor puistjes ontstaan, is namelijk de ophoping van dode huidcellen op de huid. Wanneer de huid niet meer in staat is de oude huidresten zelf te verwijderen, zal het op de huid blijven liggen en in de poriën trekken. Met behulp van de Scrub kun je daarom de dode huidresten van de huid verwijderen. Het is een milde scrub afgestemd op de gevoelige huid. Dit maakt het een veel betere oplossing dan de agressieve scrubs met korreltjes en dergelijke.

Daily Care

De Daily Care crème mag dagelijks worden gebruikt. Het doel van dit product is het inbrengen van vocht in de huid. Hierdoor blijft je huid beter en langer gehydrateerd. Het gevolg is dat je huid minder droog zal worden. Ook zal je huid minder van het porie verstoppend talg hoeven produceren. Een droge huid gaat namelijk vaak gepaard met een overproductie van de talgklieren ter compensatie van de droogte. De Daily Care crème behoort dan ook een belangrijk onderdeel te zijn van een goede huidverzorgingsregime tegen acne.

Make-up Remover

Voor vrouwen heeft Gladskin de Make-Up Remover ontwikkeld waarmee make-up, ook op waterbasis, kan worden verwijderd van de huid. Dit is belangrijk, omdat make-up in de poriën kan trekken wanneer het niet tijdig van de huid af wordt gehaald. Het kan verstandiger zijn de Gladskin Make-up Remover te gebruiken dan normale reinigers, omdat deze bijvoorbeeld geen parfum, parabenen, conserveringsmiddelen en alcohol bevat en zeer geschikt is voor de acne-gevoelige huid.

Gladskin producten tegen acne
Gladskin acne producten set

Al meer dan 100.000 levens veranderd

We hebben al duizenden mensen met acne geholpen. Veel van onze tevreden klanten hebben al meer dan tien producten geprobeerd, voordat ze Gladskin ontdekten. Gladskin vormt een nieuwe categorie in de behandeling van acne.

Lees meer

Ervaringen met Gladskin Acne Gel en andere acnebehandelingen

Bij veel mensen die last hebben van acne ligt de oorzaak van de ontstekingen bij de Staphylococcus aureus bacterie. Aangezien de Gladskin Acne Gel een bewezen werking heeft tegen dit type bacterie kan het een goede oplossing zijn om de acne te laten verdwijnen.

Mocht jij last hebben van mee-eters, puistjes en acne kan het daarom een goed idee zijn de producten van Gladskin zelf eens te proberen. Het voordeel is dat je dit product gewoon zonder recept kunt verkrijgen. Ook zijn er geen bijwerkingen bekend, wat wel degelijk kan gebeuren bij het gebruik van andere acne medicijnen, zoals roaccutane en medische zalven, zoals erytromycine.

De acne gerelateerde Gladskin producten worden reeds gebruikt door tienduizenden mensen. De meeste ervaringen zijn positief. Ook wordt aangegeven dat veel patiënten al meerdere producten hebben geprobeerd zonder resultaten op te merken voordat zij Gladskin ontdekten. De ervaringen geven dus duidelijk aan dat dit veel effectiever is dan andere zalfjes en crèmes.

Logischerwijs zijn niet alle Gladskin gebruikers even enthousiast. Hier kan ik ze eigenlijk ook wel enigszins gelijk in geven. Je moet namelijk weten dat Gladskin voornamelijk een symptoomgerichte behandeling is. De acne-veroorzakende bacteriën worden zeker aangepakt, maar de problemen worden niet bij de wortel verholpen.

Met Gladskin bereik je dus niet dat de acne-veroorzakende bacteriën in de toekomst opnieuw een uitbraak veroorzaken. Ook wordt de talgproductie niet gereduceerd, maar enkel het overtollige talg wordt tijdelijk van de huid verwijdert.

Mocht jij op zoek zijn naar een permanente oplossing tegen acne, dan is Gladskin niet geschikt voor jou. Begrijp dus dat ik je zeker aanraad Gladskin te gebruiken, omdat je in een zeer korte tijd de symptomen kunt verlichten en jezelf hierdoor beter kunt voelen, maar de acne terug kan keren als je stopt met Gladskin.

Leestip: Ik heb een compleet e-book ontwikkeld waarin de echte oorzaken van acne worden besproken, zodat je ook in de toekomst minder last zult ervaren van acne. Bezoek direct de pagina ‘Leven Zonder Acne‘ om zelf je puistjes te verwijderen!

Persoonlijke Gladskin acne review

Als je de ervaringen over Gladskin hebt gelezen, dan weet je dat Gladskin écht en snel kan werken tegen acne. Het zijn immers échte experts die de producten hebben ontwikkeld en in elkaar hebben gezet. Ook is de werking tegen de acne-veroorzakende bacterie bewezen en merken patiënten al resultaten na enkele dagen tot weken.

Dit neemt echter niet weg dat er geen negatieve reviews zijn over Gladskin. Voordat ik alle slechte punten van Gladskin ga benoemen, zal ik eerst hieronder mijn persoonlijk review delen. Ik heb immers de producten zelf ook getest op mijn huid.

Gladskin Acne Gel
Gladskin Acne Gel

Beoordeling door Lotte,

19 okt 2021
5

Na 2 maanden Gladskin Acne Gel en Face Wash testen merk ik dat mijn huid aanzienlijk is opgeknapt. Gladskin heeft dan ook laten merken dat de producten daadwerkelijk snel effect hebben op de huid met acne. Ik weet wel dat de puistjes terug kunnen komen als ik stop met smeren, omdat de aanpak voornamelijk symptoomgericht is. Toch kan Gladskin een flinke boost geven aan je zelfvertrouwen door puistjes te verminderen. Dit kan natuurlijk ook weer een voordeel bieden voor je puistjes!

Gladskin Acne Gel test review
Gladskin Acne Gel op mijn vinger
Gladskin Face Wash review
Gladskin Face Wash op mijn vinger

Al meer dan 100.000 levens veranderd

We hebben al duizenden mensen met acne geholpen. Veel van onze tevreden klanten hebben al meer dan tien producten geprobeerd, voordat ze Gladskin ontdekten. Gladskin vormt een nieuwe categorie in de behandeling van acne.

Lees meer

Wat zijn de voor- en nadelen van Gladskin?

Jij wilt natuurlijk een eerlijke en onafhankelijke review lezen over Gladskin. Daarbij horen niet alleen de voordelen, maar eigenlijk nog veel belangrijker, de nadelen. Hoewel ik Gladskin 5 van de 5 sterren geef, omdat ze hun beloftes hebben waargemaakt, heb ik ook een aantal kritiekpunten.

Houd hierbij wel rekening dat op de website van Gladskin heel transparant wordt aangegeven dat de Acne Gel alleen werkt als de acne wordt veroorzaakt door de Staphylococcus aureus bacterie. Er verschijnen zelfs advertenties op social media onder de naam van Gladskin met teksten zoals: “de acne van mijn zoon komt terug als hij stopt met smeren”.

De voor- en nadelen zijn opgesteld op basis van mijn persoonlijke review en ervaringen van klanten. Wegens privacy redenen kan ik geen namen of foto’s met resultaten delen.

De voordelen

 • Bestel je voor 22:30 op een werkdag? Dan heb je het product de volgende dag al in huis

 • De snelheid van de werking varieert van enkele dagen tot weken

 • Er zitten geen irriterende ingrediënten in de Gladskin Acne Gel en de aanvullende producten

 • Gladskin is de enige in de wereld die selectief de Staphylococcus aureus bestrijdt

 • Gladskin wordt aanbevolen door dermatologen

De nadelen

 • De onderliggende oorzaken van acne worden niet aangepakt met een gel, crème, scrub of reiniger

 • De puistjes kunnen terugkeren als de Acne Gel niet meer wordt gesmeerd

 • Het kan zonde zijn om je geld te besteden aan producten die tijdelijk werken

 • Wanneer de producten dagelijks of jaarlijks worden gebruikt, kan het een dure behandeling zijn

Wat zijn de prijzen van Gladskin Acne sets en losse producten?

Door een Gladskin Acne Gel met een hogere volume te kopen, daalt de prijs. Het is dus goedkoper om een grotere verpakking te kopen. De prijzen van de Acne Gel zijn als volgt.

 • 15 ml – €18,95
 • 30 ml – €29,50
 • 50 ml – €47,50
 • 100 ml – €63,60

Met 15 ml kun je ongeveer één maand je puistjes bestrijden.

Daarnaast kun je ervoor kiezen om een complete set te kopen. Er zit dan bijvoorbeeld een Acne Gel, Face Wash, Scrub en Daily Care in één verpakking. Dit is direct de goedkoopste en de meest complete oplossing. De hele huidverzorgingsroutine is hiermee dan ook compleet.

Je kunt één of meerdere Gladskin prodcuten op Gladskin.nl, Bol.com en andere online webshops. Tevens kun je de producten vinden in winkels bij jou in de buurt. Denk bijvoorbeeld aan de Kruidvat en de Etos.

Hoewel het duur kan zijn om de producten van Gladskin dagelijks te gebruiken, vind ik het geld wel waard. Je hoort jezelf namelijk gezond en goed te voelen over je lichaam. Gladskin kan je hierbij helpen. Ook ga je geen geld weg gooien, want Gladskin helpt wel degelijk de acne-veroorzakende bacteriën, talg en dode huidcellen te verwijderen waardoor de acne verdwijnt.

Conclusie review & Gladskin kopen in de aanbieding

In mijn review is duidelijk naar voren gekomen dat de producten van Gladskin de moeite waard zijn. De acne kan namelijk écht worden verminderd.

Het enige waar je rekening mee moet houden, zoals de ervaringen hebben aangegeven, is dat de puistjes en acne kunnen terugkomen als je stopt met het gebruiken van Gladskin.

Als jij Gladskin wilt proberen, maar nog een beetje twijfelt over de prijs, dan kun je wachten tot een aanbieding. De ervaringen hebben echter geleerd dat Gladskin helaas nooit in de aanbieding verschijnt.

Daarom kun je beter een complete set kopen om toch zoveel mogelijk geld te besparen.

Via de onderstaande button kun je de producten van Gladskin bekijken en aanschaffen.

Wil jij meer informatie over de Gladskin Acne Gel?

 • Kalmeert de huid
 • Voorkomt ontstekingen
 • Vermindert direct roodheid
 • Laat de goede bacteriën met rust
 • Al meer dan 100.000 levens veranderd
Ja! Ik wil meer informatie!

Veel gestelde vragen

Gezien de vele vragen in mijn mailbox over de acne gerelateerde producten van Gladskin, en omdat ik niet alle vragen inhoudelijk in de bovenstaande review kan beantwoorden, bespreek ik hieronder een aantal van de veel gestelde vragen.

Hoe gebruik je Gladskin producten tegen acne?

Het is belangrijk dat je Gladskin consequent 2 tot 3 keer per dag aanbrengt. Zorg hierbij dat je eerst je gezicht vrij hebt gemaakt van andere huidverzorgingsproducten en cosmetica. Vervolgens breng je de Gladskin Gel aan op en rondom de acne plekjes. Het is niet nodig om de gel heel erg dik aan te brengen. Als je het dik aanbrengt, kan het opdrogen en wat wit spul achterlaten. Dit geeft niets en kun je na 5 minuten van de huid verwijderen met wat water of een tissue. Daarna kun je eventuele make-up of andere huidverzorgingsproducten aanbrengen.

Hoe snel werkt de Gladskin Acne Gel?

Aangezien de Gladskin Acne Gel veel van de Staphylococcus aureus bacteriën binnen enkele minuten kan doden, kunnen de eerste effecten erg snel zichtbaar worden. Denk bijvoorbeeld aan het verminderen van de roodheid. Echter, de bacteriën kunnen zich ook dieper in de huid bevinden. In sommige gevallen kan het dan ook wat langer duren voordat een optimaal effect bereikt wordt. Het kan wel alsnog helpen om nieuwe acne te voorkomen. Het kan tot één maand duren voordat een optimaal effect bereikt is.

Werkt Gladskin ook tegen mee-eters en onderhuidse puistjes?

De diepgelegen Staphylococcus areus bacteriën in de huid zullen niet bereikt worden met de Gladskin Acne Gel, daarvoor is het Staphefekt eiwit te groot. Echter, de opperhuid vernieuwt zich echter voortdurend vanuit de onderste laag van de opperhuid. De nieuwgevormde hoorncellen schuiven hierbij steeds verder op naar de oppervlakte van de huid. Door Gladskin een langere tijd te gebruiken, zou het dus kunnen dat Gladskin na verloop van tijd de opgeschoven huidlagen, die eerst dieper hebben gelegen, bereikt. Daarnaast geeft Gladskin aan van klanten te horen dat de Gladskin Acne Gel ook helpt tegen mee-eters. Daarnaast helpen de Face Wash en Scrub natuurlijk wel bij het voorkomen van verstopte poriën. Gladskin maakt in ieder geval geen onderscheid in milde of heftige acne. Wel kan de herstel periode verschillen. 

Werkt Gladskin tegen acnelittekens?

Er zijn verschillende soorten acne waarbij de Staphylococcus aureus bacteriën een rol speelt. Gladskin kan dan ook voordelen bieden voor veel acne patiënten. Houd er wel rekening mee dat het geen effect heeft op onderliggende oorzaken van acne. Ook heeft het geen zin om Gladskin te smeren op littekens, omdat het niet in staat is littekenweefsel te herstellen. Door Gladskin te gebruiken, kun je wel het risico op nieuwe littekens verkleinen.

Op welke plekken mag de Gladskin Acne Gel worden aangebracht?

Gladskin is uitsluitend bestemd voor externe toepassing op de intacte huid. Er is namelijk nog onvoldoende onderzoek gedaan naar de effecten van het gebruik van Gladskin in open wonden of op de slijmvliezen, zoals oogbol, binnenzijde oogleden, mondholte, neusgaten, binnenoor, anus, eikel, vagina en binnenzijde vulva. Je kunt het dus wel gebruiken op de huid van je billen en schaamtreek zolang het niet in of op de geslachtsdelen terecht komt.

Mag Gladskin worden gebruikt in combinatie met medische zalven tegen acne?

Ben je momenteel acne aan het behandelen met een medische zalf, peeling behandeling of iets anders? Overleg dan eerst met je huisarts, zorgverlener, of dermatoloog voordat je Gladskin aanbrengt op de plekken van je acne.

Hoe kom je in contact met Gladskin?

Mocht je na het lezen van deze review toch nog vragen hebben, dan kun je eenvoudig in contact komen met Gladskin. Vul het formulier in op hun website of stuur even een WhatsApp bericht om binnen 24 uur een reactie te ontvangen. Voor een direct antwoord kun je ook even bellen naar Gladskin. Het telefoonnummer is +31(0)88-8007117. Natuurlijk kun je ook een reactie achterlaten op deze website als je nog vragen hebt over mijn persoonlijke review.

Lotte
Vrijwel elke Nederlander heeft in meer of mindere mate last van huidproblemen. Op Huid Tips.nl bespreek ik de verschillende huidaandoeningen. Denk aan informatie over de échte oorzaken en de beste behandelingen. Bovendien krijg je veel tips voor je eigen huidverzorgingsregime.

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *