VSM Cardiflor Forte eczeem ervaringen

Is Cardiflor Forte het proberen waard voor eczeem patiënten?

Gemiddelde leestijd: 10 minuten
VSM Cardiflor Forte eczeem ervaringen

Zorg jij wel goed voor je huid? Het is namelijk het grootste orgaan van je lichaam.

De huid heeft onder andere als functies je lichaam te beschermen, je lichaamstemperatuur te reguleren en vitamine D aan te maken.

Sommigen mensen hebben last van een huidaandoening. Eczeem is één van de meest voorkomende problemen op de huid. Hierbij is de huid vaak droog, schilferig en rood. Ook kunnen korsten en bultjes vormen.

Om eczeem te verminderen, kan je verschillende dingen doen. Er bestaan bijvoorbeeld vrij verkrijgbare huidverzorgingsproducten die erop gericht zijn eczeem aan te pakken en de huid te kalmeren.

Waarschijnlijk ben jij dan ook op zoek naar Cardiflor Forte eczeem ervaringen. Dit product van het merk VSM is een populaire crème tegen eczeem. Blijf verder lezen om te ontdekken wat VSM Cardiflor Forte crème kan betekenen voor je eczeem en wat de ervaringen zijn.

Wat is VSM?

VSM is het bedrijf achter de VSM Derma Cardiflor Forte Crème tegen eczeem.

VSM bestaat al meer dan 100 jaar. Het merk kenmerkt zich door producten te produceren die hun oorsprong vinden in de natuur. Tegelijkertijd wordt rekening gehouden met natuur, mens en milieu.

VSM Derma is een onderdeel van VSM. Deze producten kunnen gunstig zijn voor het zelfherstellend vermogen van je huid. Ook kunnen ze je huid natuurlijk en gezond laten aanvoelen.

Wat doet VSM Cardiflor Forte Crème tegen eczeem?

De VSM Cardiflor Forte Crème is een medisch hulpmiddel die kan helpen bij het bestrijden van eczeem.

De Cardiflor Forte Crème bevat een hoog percentage van het ingrediënt Cardiospermum halicacabum. Dit is een natuurlijk ingrediënt die ook wel blaaserwt wordt genoemd.

Het doel van Cardiflor Forte Crème is het intensief verzorgen dan de eczeem-gevoelige huid. Dit wordt onder andere bereikt door de huid te verzachten en hydrateren. Ook kunnen de natuurlijke vochtbalans en het zelfherstellend vermogen van de huid worden ondersteunt. Het resultaat kan zijn dat jeuk, een droge huid of andere klachten van eczeem verminderen.

De twee hoofdingrediënten in Cardiflor Forte en hun werkingen zijn:

  • Glycerol: Het ingrediënt glycerol kan effectief zijn voor de hydratatie van de huid door het verhogen van de absorptie van water vanuit de onderliggende lagen van de huid en het voorkomen van waterverlies van de huid.
  • Cardiospermum halicacabum: Het ingrediënt Cardiospermum halicacabum heeft een verzorgend en rustgevend effect. Ook kan het helpen bij het behouden van de natuurlijke balans van de huid. Dit wordt bereikt door het stabiliseren van de membranen van de celorganen, waardoor ontstekingsreacties in de huid kunnen verminderen.
Reviews van eczeem patiënten met Cardiflor Forte

Hoe gebruik je Cardiflor Forte tegen eczeem?

De eerste keer moet je enkele keren pompen, zodat de lucht het pompsysteem kan verlaten.

Hierna kan de crème 2 of 3 keer per dag worden aangebracht op de plekken van de eczeem. Dit mag dagelijks en langdurig. Zorg wel dat je eerst de gebruiksaanwijzing raadpleegt.

Het fijne van Cardiflor Forte is dat deze crème makkelijk uitsmeert en snel intrekt in de huid.

Naast eczeem kan Cardiflor Forte ook worden gebruikt bij jeukende huidirritaties en huidallergie.

Is Cardiflor Forte veilig bij eczeem?

De meeste eczeem patiënten kunnen Cardiflor Forte Crème gebruiken tegen hun eczeem zonder bijeffecten te hoeven ondergaan.

Het mag op alle leeftijden, en dus ook bij baby’s, worden aangebracht op eczeem.

Aan personen met een overgevoeligheid voor één van de bestanddelen wordt afgeraden Cardiflor Forte te gebruiken. Kijk dus even op het doosje om te zien welke ingrediënten het bevat.

Wanneer je je houdt aan het gebruiksvoorschrift, dan kan je voor zover bekend Cardiflor Forte gebruiken tijdens de zwangerschap en in de periode van borstvoeding. Dit kan je voor de zekerheid navragen aan je arts of apotheker.

Wat zijn de ervaringen met Cardiflor Forte van eczeem patiënten?

Aangezien mensen met eczeem een gevoelige huid hebben, is het fijn dat Cardiflor Forte geen parfum bevat. Hoewel er geen parfum inzit, zeggen sommigen ervaringen dat Cardiflor Forte een beetje stinkt. Volgens iemand anders is het juist een aangename geur. Dit is dus een persoonlijke kwestie.

Wijzelf vinden het fijn dat Cardiflor Forte zijn oorsprong vindt in de natuur. Hierdoor is het waarschijnlijk beter verdraagzaam voor de huid dan sterk chemische producten. In een review wordt aangegeven dat deze Cardiflor Forte zelfs werkte bij hardnekkige eczeem.

Ook geeft een ervaring aan dat jeuk en uitslag verminderen door 2 keer per dag een klein beetje aan te brengen op de huid. Het is een hygiënisch pompje.

Tevens geeft iemand aan dat het gaat om een prettige, niet-vette crème die snel wordt opgenomen in de huid. De jeuk en ruwheid van de huid kunnen verminderen. Een stel had de Cardiflor Forte aangebracht op hele droge plekken op de beentjes van hun dochter. De volgende dag was er al resultaat te zien. De huid van de beentjes was een stuk zachter en droge plekken waren enorm afgenomen.

Bovendien kan het voor veganisten een voordeel zijn dat Cardiflor Forte geen dierlijke ingrediënten bevat en het dus een geschikt product is voor hun levensstijl.

Cardiflor Forte eczeem ervaringen conclusie

Cardiflor Forte kan worden gebruikt om klachten van eczeem te verminderen. Ervaringen van gebruikers zijn verdeeld. Toch zijn er voornamelijk positieve reviews te vinden op het internet.

Aangezien Cardiflor Forte zijn oorsprong vindt in de natuur en mensen voornamelijk positief zijn, denken wij dat deze crème het proberen waard is.

Ervaringen van anderen zeggen eigenlijk niets over jouw resultaten. Verwacht dan ook niet dat Cardifllor Forte een tovermiddel is waarmee je binnen één week nooit meer last zult hebben van eczeem. Die producten bestaan niet. Misschien is er meer nodig dan een crème om van jouw eczeem af te komen.

Via onderstaande knop kan je de Cardiflor Forte Crème bekijken en je persoonlijke ervaring gaan opdoen. Ga ervoor.

Wil je meer informatie of advies? Dan kun je altijd een kijkje nemen op www.vsm.nl of een afspraak maken met je huisarts.

Cardiflor Forte
Cardiflor Forte

Beoordeling door Lotte,

10 mei 2022
4

Cardiflor Forte is een uniek product voor de eczeem-gevoelige huid. Wij denken dat dit product het proberen waard is.

Misschien was je hier naar op zoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *